Hány szobás ingatlanban laktok hány tagú családdal? Saját tulajdon/bérelt/ajándékozott/örökölt? Feleségem szerint nehéz dolgunk van egy 3 szobás lakással amit örököltünk 3 gyerekkel. Szerintem nincs.
3 háló, egy konyha-étkező-nappali ilyen L alakban egybenyitva, fürdő wcvel és még egy külön wc, plusz egy gardrób. két gyerek volt a vágyott terv a szüleimnél, így háromszobás lakást vettek, hogy elférjünk. ami aztán extrán praktikus döntésnek bizonyult, mert egy fiú-egy lány vagyunk.
ha lehet adjátok el vagy ki, és szerezzetek belőle egy négyszobás lakást, mert az intim szféra megléte nagyban hozzájárul, hogy ne utálják meg egymást egy életre a gyerekek.
2 haloszoba van es 1 gyerek. Felesegem akarna meg egyet de ameddig itt lakunk addig tuti nem lesz kisteso. Nem akarom hogy osztozniuk kelljen a szoban. A haz sajat, vagyis az lesz ha kifizetjuk a hitelt, a lenyeg hogy nem berelt.
Mikor en voltam gyerek akkor a szuleimnek 3 szoba volt, de a mama is velunk lakott, igy egy szoba az ove, egy a szuleime es a harmadik szoban kellett a tesommal osztozni ami meg kellemetlenebb volt ugy hogy o lany, en fiu. Kesobb meg lett oldva a kulon szoba egy kis atlalkitassal de akkorra mar 18 eves voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!