Mit lehet tenni?
A lányomnak hiaba adok tanácsot, nem hallgat meg, akkor kedves 10 percig ha penzt ker. Amit mindig megkap. Csak karácsonykor kapott 400 eurót plusz ajándékok. Havonta alt 150-200 eurót kap.
Amit én mondok és tanácsolok, lenézi. Csak amit a pénzéhes, pénzgyűjtő, analfabéta apja mond, azt hiszi el, rá néz fel. Mert az apja pénzes, eredményeket tud felmutatni, jeepet stb én meg csak diplomákat, de egyszerűbb életet élek.
En több penzt adok mint az apja, megis rá hallgat. Margarint eszik mert az apja szerint az a jó, hiaba magyarázok bármit.
Könyörögtem, ne oltsa be magát, megígérte, hogy nem. Azért is adtam annyi penzt neki, hogy érje meg neki rá hallgatni , ha már nem fogja fel miről van szó. Mégis megtette. Elment az apjával.
Hogy lehet ezt a fájdalmat túlélni, hogy a gyerekem tönkre tette magat ????
Ha felnőtt a lányod, sem tanácsokat, sem pénzt osztogatni nem vagy köteles számára.
Mondjuk az oltásellenességed mögött más furcsa gondolatok is lehetnek, bizonyára a lányod másként gondolkodik a világ dolgairól, egyébként a népesség 80%-a vele értett egyet, magyarul beoltatta magát.
Próbáld meg őszintén szeretni, elengedni a parancsolgatást, utasítgatást. Tanácsod akkor adj, HA KÉRI a lányod. Egyébként bízd rá, felnőtt nő, az ő felelőssége minden.
Havi 200 euró? Normális vagy?
Az oltással kapcsolatban egyetértek veled, de ez felfoghatatlan számomra, minek egy gyereknek ennyi pénz. Valószínűleg nem most lett ilyen anyagias.
Ez ellen már Te semmit nem tudsz tenni. Majd az élet arcon vágja.
Amúgy csak nekem fura, hogy az apjával ennyire nem kommunikáltok a nevelési elvekben? Vagy elváltatok és te vagy a majom, ő meg a király a gyerek számára?
Üdvözlöm.
Sajnos a szeretetet nem lehet megvenni. Én szakítást javasolok. Tudom fáj, de az ön kapcsolata a lányával már meghalt. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!