Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja velem ezt anyám?

Miért csinálja velem ezt anyám?

Figyelt kérdés

Komolyan azt érzem neki élvezet azt látnia ha felcseszi az agyam. Általában addig szekál valamivel, kritizálódik, vagy beszólogat míg bepörgök valamit visszaszólok aztán utána meg játsza a mártírt, puffog nem szól hozzám meg olyanokat mond hogy ő már úgysem él sokáig nem kell már sokáig őt elviseljem.

Azon is nagyon összevesztünk hogy elhoztam a barátnőmet bemutatni és olyan volt vele mint a jégcsap majdnem elüldözte mellőlem. Azóta meg folyamatosan azt dörgöli az orrom alá ha konfliktus van hogy az én kis k.rvám biztos jól kioktatott hogy tudok tőle mármint anyámtól minel előbb megszabadulni.

Bezzeg a barátnőivel azokkal mindig bájos, nyájas csak velem ilyen.

2022. aug. 28. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert vele is ezt csinálták otthon anno. Felvett egy szociális mintát, amit most szépen próbál rád ragasztani. Tudatosan vagy tudattalanul. Próbáld semlegesíteni amikor kritizál, pl: megköszönöd, hogy megszült és felneveld, ugyanakkor már önálló döntési képességgel rendelkezel, tudod mit szeretnél. A véleményét meghallgatod és majd mérlegelsz magad, megfogadod e.
2022. aug. 28. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Hirtelen azt hittem, hogy munka közben kiírtam véletlenül egy kérdést.

Tarts ki, nem tudom, hogy hány éves vagy, de, ha módodban áll, lépj le.

2022. aug. 28. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, hogy nárcisztikus személyiségzavara van? Olvasd el az alábbi linken található jellemvonáasokat (alul jobbra kezdve ki is fejtik sorra, több oldalon mindegyiket.):

[link]

2022. aug. 28. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ne mutass be neki senkit, ne kérd ki a véleményét semmiben!
2022. aug. 28. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha 18 elmultál akkor ideje uj helyet ekresned akár albit.
2022. aug. 29. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!