Apám autista. Dolgozik, ellátja magát. Jogos hogy nem akarok unokát rábízni? Még nincs baba de tervben van.
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 18:02
11/51 anonim válasza:
Egyáltalán hogy jutott eszedbe ez a kérdés, ha nincs is még gyereked?
Ez semmikor sem jogosság kérdése, arra bízod majd a gyereked, akit alkalmasnak ítélsz rá, funfact, lehet anyád lesz az, akire soha nem tennéd, mert bezzeganyát játszik.
12/51 A kérdező kommentje:
Írtam hogy tervben van a baba.
2022. aug. 27. 18:34
13/51 anonim válasza:
Mit akarsz kérdező? Ahogy írták arra bízod akire akarod: akkor se fogod feltétlenül ha NEM autista az illető. Itt meg senki sem tudja apád állapota konkrétan milyen. Egy autistának különben sem hiányzik egy bőgőmasina a nyakáról, sőt mi több: a legtöbb a felnőtt társaságot se bírja.
14/51 anonim válasza:
Szóval ne agyalj már előre azon kire sózd a gyereket aki még nincs is.
15/51 A kérdező kommentje:
Az én családom sajnos elég tapadós. Mindig is éreztem hogy probléma lesz apámmal, az ő szüleivel, nehezen értik meg azt amit más megért.
2022. aug. 27. 18:40
17/51 anonim válasza:
újra megkérdezem: mit akarsz? Pont nem érdekel senkit hogy lenézed apád családját. Önigazolást keresel? Tessék: ne bízd a gyereked arra akit nem bírsz. Most jó?
18/51 A kérdező kommentje:
Ti hogy mondanátok meg hogy ne legyen sértödés?
2022. aug. 27. 18:45
19/51 anonim válasza:
Lehet a gyereked is autista lesz. ;)
20/51 anonim válasza:
Komolyam nem értem miért pörögsz ezen, ha nen aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!