Benneteket dicsert Edesanyatok?
Figyelt kérdés
Engem soha. Evekbe kerult, hogy felfogjam, hogy tulajdonkeppen bantani akart! Szoval, hallgatassal! Buntetes volt a reszerol nem tudom miert? 23 eves volt amikor szulettem, szoval nem gyerekkent szult! Sokat szenvedtem tole, azert is mert nagyon erzekeny vagyok. Ha sirtam vagy szomoru voltam kigunyolt! Semmilyen baratnom, baratnom nem nyerte meg a tetszeset! Egedzsegugyi problemaim lettek. Komolyak. Nem mertem ferjhez menni, lett volna lehetosegem , de mindig azt hajtogatta, hogy engem ugyis otthagynak. Elhittem. Szepen maganyosan eldegelek! Mar nincs erom a parkereseshez. Irjatok ha van hasonlo elmenyetek! Arrol is hogyan dolgoztatok fel?2022. aug. 26. 11:36
11/18 anonim válasza:
Értem, de miért nem lépsz túl rajta? Engem nemhogy nem dicsért anyám, hanem folyton lehúzott. A bátyám pedig tönkre tett lelkileg, idegileg. Ráadásul az iskolában is csúfoltak és rugdostak nagyon sokáig. Mégis itt vagyok. Egy jó szót soha nem kaptam, maximum idegenektől. Sőt mai napig mindenki lenéz engem. De már nem pityergek ilyen dolgokon. Próbálom lefoglalni magam. Miért nem csinálsz valami hasznosat?
12/18 anonim válasza:
Hát nem nagyon, viszont állandóan odaszúrt, amiért más voltam/vagyok, mint amilyen gyereket elképzelt magának. No meg rámkényszerített egy csomó mindent, amit ő akart volna gyerekként csinálni. Az pedig méginkább bántott, hogy sose állította le az apám bántalmazását. Most, felnőttként dícsér, de ez már eső után köpönyeg.
Sajnos nagyon sok érzelmileg sérült ember vállal gyereket, és adja tovább a nyomorát, ebből lesznek a generációs traumák. Kérdező, szerintem keress egy jó pszichológust, most sem késő. Egyáltalán nem szégyen segítséget kérni, és a lelki egészséged jó befektetés.
13/18 anonim válasza:
#11: miért feltételezed, hogy mások ugyanúgy élik meg a dolgokat, mint Te, ugyanolyan hosszú távú hatásai vannak, mint neked?
14/18 anonim válasza:
Ezt hogy érted 13? Szerinted nekem nem fájt amiket átéltem? Állandóan öngyilkos akartam lenni, Isten tudja hány éven keresztül. Nekem ugyanúgy fájt, mint bárki másnak. De mindegy, nincs kedvem vitatkozni senkivel.
15/18 anonim válasza:
Látod kérdező, hogy lepontoznak? Tiszta pirosban vagyok. Megyek is eret vágni, komolyan. Ezt már nem tudom feldolgozni, hogy lepontoznak. Nem vagyok hasznos. Minek is élek? Ajj! 🤣
16/18 anonim válasza:
Engem sem dícsért soha, főleg miután túlnőttem rajta. Nekem is a inkább a sikertelenségeim pl párkapcsolati csalódásaim a szememre hányta, hogy ezáltal is alázzon. Nem tartom vele a kapcsolatot, megmondtam neki hogy szégyenlem hogy az anyám.
17/18 anonim válasza:
Esetleg szökőévente, de úgy, hogy akkor is degradált valakit, csak nem én voltam az alany, pl. "Ne aggódj, XY-nál egy fokkal nem vagy kövérebb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!