Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más anyja is olyan,hogy...

Más anyja is olyan,hogy mindent kommentál otthon?

Figyelt kérdés
Bármit csinálok mindenbe beleszól, vagy pedig kommentálja. Akkor is beszól valamit amikor kimegyek enni a konyhába, vagy ha elemgyek otthonról. Olyan mint egy kényszerbeteg, akinek mindig muszáj valamit mondania, amikor csak meglát. És mindig negatívat.

2022. aug. 24. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a "Már mondtam neki hogy nincs szükségem erre, és csak idegesít vele" baromira nem ignorálás. Ignorálás az, hogy úgy teszel, mintha meg sem szólalt volna.
2022. aug. 24. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A tökéletes válasz a "már megint mindent nekem kell csinálnom" című előadásra, hogy "legalább ilyenkor érzed, hogy fontos vagy". És ilyenkor megnyugszik. :o)
2022. aug. 25. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
En egyszer nagyon leteremtettem az anyámat, hogy kussoljon el és foglalkozzon magával és begyepesedett undorító életével, meg hogy ne úgy nézzen ki, mint egy idióta. Azóta nem mond semmi negatívat.
2022. aug. 26. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyik füleden be a másikon ki, ez a elgegyszerübb.
2022. aug. 28. 02:13
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
13, biztos, mert rájött, ő tehet róla, hogy ilyen bunkó lett a gyereke.
2022. szept. 4. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!