Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem értik meg, hogy...

Szüleim nem értik meg, hogy otthon tudok maradni egy éjjelre egyedül?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és szüleim kettesben elmentek nyaralni, nővérem és én itthon maradtunk. Nővérem ma nem lesz itthon, mivel szülinapi buliban van és ott alszik. Nekem teljesen okés, hogy egyedül leszek egy éjjelre, viszont szüleimnek nem. Írogatnak és hívnak, hogy lesz-e valaki nálam az éjjel és hívjam át valamelyik barátnőmet aludni, hogy ne legyek egyedül.

Mondtam nekik, hogy nem félek és nem hívok át senkit és akkor kérdezik miért, stb. Nem akarok már senkit zaklatni ilyenkor, hogy légyszi gyere már át és kedvem sincs most ahozz, hogy valaki itt legyen.

Megértem szüleim aggódnak, de egy éjjelről van szó, nem mintha tiszta egyedül lennék végig a távollétükben.

2022. júl. 30. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Hol a kérdés?

Egyedül leszel otthon és kész.

2022. júl. 30. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Most nem értem, mi a kérdés? Nyilván aggódnak, de felfogták, hogy neked ez így jó.
2022. júl. 30. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Te mit nem ertesz kerdezo? :D
2022. júl. 30. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Ird meg nekik, hogy reggel elso dolgod lesz felhivni oket, hogy minden oke :) Aggodjanak nyugodtan, nyilvan maskor is aggodnak, akkor is, ha nem mondjak, minden szulo aggodik folyamatosan.
2022. júl. 30. 19:07
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
15-16 évesen simán egyedül voltam úgy itthon heti rendszerességgel pár napot, hogy közbe vigyáztam a tesómra.. Azért nem kell ennyire túl reagálni :D
2022. júl. 30. 19:08
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

"Mondtam nekik, hogy nem félek és nem hívok át senkit "

Azt kellett volna írnod, hogy barátnőt nem tudsz áthívni, de barátot (tehát fiút) igen. Többen is ajánlkoztak, nagyon lelkesek. :DDD

Rögtön inkább az egyedül alvást preferálták volna a szüleid. :DDD

2022. júl. 30. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Átmenjek? Vagy most mi a kérdés?
2022. júl. 30. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Még mindig abban a hitben vannak, hogy kisgyerek vagy. Más ennyi idősen már pár éve simán kolis is, úgy hogy ha nem megy minden hétvégén haza, akár az egész épületben is szinte teljesen egyedül lehet hétvégén.
2022. júl. 30. 19:30
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak aggódnak érted.
2022. júl. 30. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
6%

Ilyen esetre van szolgáltatás, hogy kérhetsz egy kedves lányt estére, hogy ne legyél egyedül:

[link]

2022. júl. 30. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!