Szüleim nem értik meg, hogy otthon tudok maradni egy éjjelre egyedül?
16 éves vagyok és szüleim kettesben elmentek nyaralni, nővérem és én itthon maradtunk. Nővérem ma nem lesz itthon, mivel szülinapi buliban van és ott alszik. Nekem teljesen okés, hogy egyedül leszek egy éjjelre, viszont szüleimnek nem. Írogatnak és hívnak, hogy lesz-e valaki nálam az éjjel és hívjam át valamelyik barátnőmet aludni, hogy ne legyek egyedül.
Mondtam nekik, hogy nem félek és nem hívok át senkit és akkor kérdezik miért, stb. Nem akarok már senkit zaklatni ilyenkor, hogy légyszi gyere már át és kedvem sincs most ahozz, hogy valaki itt legyen.
Megértem szüleim aggódnak, de egy éjjelről van szó, nem mintha tiszta egyedül lennék végig a távollétükben.
Hol a kérdés?
Egyedül leszel otthon és kész.
"Mondtam nekik, hogy nem félek és nem hívok át senkit "
Azt kellett volna írnod, hogy barátnőt nem tudsz áthívni, de barátot (tehát fiút) igen. Többen is ajánlkoztak, nagyon lelkesek. :DDD
Rögtön inkább az egyedül alvást preferálták volna a szüleid. :DDD
Ilyen esetre van szolgáltatás, hogy kérhetsz egy kedves lányt estére, hogy ne legyél egyedül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!