Lesz ez majd "jobb"? Nagyon el vagyok keseredve.
Érdemben nem tudok válaszolni, mert a hét evvel ezelőtti közép idős terhességem elvesztését sem sikerült még feldolgoznom.
Az egyes és a hozzá hasonlók pontosan tudják, hogy gáz, amit írnak, és fájdalmat okoznak, de a defektjük miatt ez okoz nekik kielégülést. Annyit tudtam tenni, hogy jelentettem a moderátoroknak az összes pszichopata hozzászólást.
A kérdezőnek 2 hónapja meghalt a gyermeke és itt írogatsz baromságokat. Ez mennyire hasznos szerinted? Szégyelld magad..
"Felejtsd el" "Ne gondolj rá." És társai..Úristen.
Őszinte részvétem kérdező! 😔😔 El sem tudom képzelni a fájdalmadat. Csakis az idő, a család/barátok és egy jó szakember, ami könnyíthetne a helyzeteden. De igazuk van az előttem szólóknak, ez évekbe is telhet. Majd a gyász emlékezéssé fog alakulni. Kitartást kívánok neked és a családodnak!! Kapaszkodj beléjük, főleg a kisfiadba.
Nem egyik napról a másikra lesz jobb, hanem évek múltán! Sőt... nekem nincs gyerekem. Anya 20 éve halt meg, de még mindig elszomorít, amikor rágondolok.
A gyászod múlni fog, csökken, de amíg élsz benned marad, tompán, de ugyanolyan fájón.
NE felejts! Légy a fiaddal, persze, de amikor úgy érzed, vonulj el, sírd ki magad, emlékezz a kislányodra, mert az emlékezés is átsegít a gyász legrosszabb szakaszán.
A 12-es pedig egy okoskodó idióta, akinek fogalma sincs, milyen elveszteni egy számára közel álló embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!