Más is van úgy, hogy szereti a szüleit, de nem igényli, hogy találkozzanak?
"nem igényli, hogy találkozzanak"
Hány évesen és mennyi ideig nem igényli?
Igen, úgy értettem.
Hát, szerintem aki tényleg szereti a szüleit, az még 35 évesen is ennél jóval gyakrabban szereti látni őket személyesen, akkor is, ha a leválás már megtörtént...
Szerintem ahol nincs igény a rendszeres kapcsolattartásra, ott nincs is igazàból szeretet. Ahogy írta valaki, ha szeretünk valakit, akkor vágyunk a társaságára is.
Nyilván előfordul, hogy távol laknak egymástól a családtagok, vagy más okból nem megoldható a heti találkozás, pedig amúgy benne lennének, de ha erre igény sem lenne alapból, ott halott a kapcsolat.
Hasonló helyzetben vagyok.
Szomorú nagyon, mert tényleg szeretem a szüleim és mindent megtettek amit tudtak értem, viszont egyszerűen nem kedvelem őket.
Nincs témánk, ők nagyon szűklátókörűek és nem tudják elfogadni, hogy én más vagyok, mint ők.
"Nincs témánk, ők nagyon szűklátókörűek és nem tudják elfogadni, hogy én más vagyok, mint ők."
Ha te el tudnád fogadni, hogy ők mások, mint te, nem itt tartanátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!