Mit szólnál ha a fiad egy mozgássérült nővel jönne össze?
Figyelt kérdés
Közös ismerősükön keresztül ismerték meg egymást. A nőnek volt egy autóbalesete, gerintörése, most már tud járni mankóval, elvileg teljesen fel fog épülni. Papíron még férjnél van, de nincs együtt a férjével, és még 6 évvel idősebb is a fiamnál. Nem értem mit akar tőle a fiam.2022. aug. 20. 14:42
1/21 anonim válasza:
Szeretik egymást? Ha igen nincs semmi probléma, az ő dolguk
2/21 anonim válasza:
Nyilvan szereti...?! Felnott a fiad? Akkor foglalkozz a sajat dolgaiddal. Hagyd, h elje az eletet, ugy, ahogy o akarja.
Amugy az ilyeneknek, mint te szokott az Elet nagy leckeket adni... nehogy a vegen meg neked is baleseted legyen, lenyomorodjal, majd akkor latod a masik oldalt is...
3/21 anonim válasza:
Gyerekes idősebb nő???
Fiad elég szerencsétlen
4/21 A kérdező kommentje:
Gyereke nincsen.
2022. aug. 20. 14:50
5/21 anonim válasza:
A nő el fog válni, a gerince meggyógyul és ennyi. Szerintem ne szólj bele, majd az élet adja magát. Lehet minden jó lesz, jól kijönnek szeretik egymást. Ha meg nem akkor szakítanak. Te ehhez ne asszisztálj. Felnőtt emberek.
6/21 anonim válasza:
Ha van esély a felépülésre akkor nem értem mi a gond? De amúgy is szép gesztus ha az ember ebbe a rohanó világba ilyesmit is fel mer vállalni
7/21 anonim válasza:
A felnőtt fiad boldog,te pedig azt nézed,hogy jajj idősebb,jajj nyomorék,jajj stb.Először is az ő dolga mivel felnőtt.Másodszor szép dolog,hogy nem úgy viselkedik mint te,hogy ha az a szerencsétlen nő balesetet szenvedett akkor már húzza is le magát a klotyón,hanem attól még látja benne a nőt.Harmadszor pedig ultra szar anyós leszel.
8/21 anonim válasza:
"ultra szar anyós leszel"
Vagy após...
9/21 anonim válasza:
Mit szólnék? Sok boldogságot, csak az érdekel, hogy ő boldog legyen.
10/21 anonim válasza:
A fiam döntése, ki vagyok én, hogy felülbíráljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!