Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mozgássérült fiút a lánytok...

Mozgássérült fiút a lánytok mellé?

Figyelt kérdés
Szülök! Elfogadnátok a lányotok mellet mozgássérült fiút?Aki születése óta mozgássérült mivel nyitott hát gerinccel született és kerekes székkel közlekedik.
2016. okt. 30. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Persze, ha rendes srác, és boldogok együtt, akkor hajrá! :)
2016. okt. 30. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha a lanyomnak jo akkor nekem is jo lenne
2016. okt. 30. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
igen
2016. okt. 30. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Én, mint szülő elfogadnám, bár óvva inteném tőle. Miért is?

Mert elsősorban a gyermekemnek az érdekeit nézem. Szép dolog a szerelem, azonban egy átlagos emberek közötti kapcsolatban is rengeteg probléma szokott lenni, amit megkell oldani.

Na már most, ha a lányom egy mozgássérült fiúval van együtt, akkor félnék attól, hogy előbb-utóbb az lenne a vége, hogy Ő alkalmazkodik(túlságosan) a fiú életviteléhez. Majd úgy fogja érezni ha vége lesz, hogy rengeteg mindenről lemaradt. Illetve a legfőbb féltési okom az, hogy a végén nem mer vele szakítani, mert a fiút nagyon megviselné. Általában az ilyen emberek érzelmileg instabilak, "örökre" keresnek párt, sajnáljuk Őket, miközben Ők is csak emberek. Ezáltal van véleményük, stb. amiből következik, hogy lesznek nézeteltérések.

Amit még hozzátennék, hogy ahogy komolyodik a kapcsolat figyelembe kell venni a további dolgokat is, hogy a fiú is majd öregszik, gyerekek lesznek, stb. Ilyenkor a lánynak duplán kell kivenni a részét mindenből.

Magyarul dupla annyi szívás van egy ilyen kapcsolattal, mint egy átlagossal. Ami nem feltétlenül fog jó ötletnek tűnni sok-sok év múlva.

Ennek ellenére engedném, csak felhívnám a figyelmét a dolgokra és ha kell, felnyitnám a szemét, hogy ideje tovább lépnie, mert felőrli a kapcsolat.

2016. okt. 30. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Elfogadnám, mert mindig megvetettem azokat, akik a FELNŐTT gyerekeik életébe akarnak beleszólni, erzelmi vagy anyagi zsarolással, hogy úgy viselkedjenek, és olyan párt válasszanak, aki nekik tetszik: ezért feltétel nélkül elfogadnám, mert az ő élete, az ő döntése.

Neked sincs semmi közöd hozzá, hogy kit választ a lányod. (Magadban pedig csendben örülhetsz, hogy nem egy ötödik börtönbüntetéséből szabadult potenciális gyilkost választott.)

2016. okt. 31. 02:13
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Én mozgássérült vagyok.

Nem mindig voltam az, azzá lettem.

Akik egy szóval elintézik itt a választ, ami minden esetben eddig a "természetesen igen" azok nem tudják miről szól ez.

Mozgássérültként én lebeszélném az egészséges gyerekemet erről a kapcsolatról.

2016. okt. 31. 04:51
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Persze. Okos, értelmes lányom van, pontosan tudja mit és kit választ.
2016. okt. 31. 05:57
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
6os: nem ugyanaz ha valaki azzá válik vagy annak születik. Ha a lányom olyannal akarna élni, aki azzá vált, azt nem engedném.
2016. okt. 31. 05:59
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Van egy nagyon jó közeli ismerösöm, nyitott hátgerincel született...annyi "szerencséje" van h nem kerekes székes hanem mankos..de ugyan úgy éli az életét mint mi eglszségesek,bulizik, barátnője van aki egészséges!!
2016. okt. 31. 10:55
 10/13 anonim válasza:
74%
Bár még messze vagyok attól, hogy lányom legyen, de az én véleményem az, hogy a srác nem tehet róla, hogy mozgássérült. Akkor sem az ő hibája, ha így született, vagy egy baleset során kényszerült kerekesszékbe. Arról viszont igen, hogy a lányom szereti. Nem találok semmi kivetnivalót.
2016. okt. 31. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!