Mit tegyek a füllentésekkel?
Anyukám beteges füllentő. Most múlt hetven, nem tudok vele mit kezdeni, nem tudok rajta segíteni. Bármiről beszélünk, mindig van benne egy kis csúsztatás, még a legártatlanabb témaban is. Manipulálni akar, és/vagy elfedni dolgokat.
Mit tegyek, ha nagyon bosszant? Már szinte semmit nem tudunk megbeszélni.
Nem. Füllentések sorozatáról beszélünk.
Már azt sem tudom megkérdezni, hogy van, mert nem kapok hihető választ - masnak mást mond a közvetlen családban.
Szerintem ne csinálj vele semmit, az én logikám szerint elég naiv gondolat, hogy egy 70 éves emberrel bármit is tudsz csinálni, amitől gyökeresen megváltozik a viselkedése.
A saját hozzáállásod az, amin tudsz változtatni: félreértés ne essék, nem anyukád bosszant fel, hanem te bosszantod fel magadat anyukádon. Nagy különbség. A saját döntésed, hogy minden találkozáskor idegesíted magad azon, hogy anyukád olyan, amilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!