Hogyan reagálnál, ha a lányod elhagyná a férjét, mert beleszeretett egy nőbe?
Régóta együtt vagyunk, házasok vagyunk 2 éve, és az a helyzet hogy beleszerettem egy nőbe. Sosem éreztem még ilyen vonzalmat, szerelmet.
Még azt sem tudják a szüleim, hogy biszexuális vagyok. A férjemet nagyon szeretik, szinte saját fiuknak tekintik.
Szerintem erre aludj még egyet. Otthagyni egy sokéves kapcsolatot nem valami jó döntés, hirtelen felindulásból.
Először meg kéne vizsgálnod a házasságotokat, ugyanis az is lehet, hogy valami az elmúlt időszakban nem okés veletek (sőt biztos), így a Te szemed másféle kacsingatott. Ezzel nincsen semmi baj, egy kapcsolat nem lehet mindig ugyanolyan tökéletes és jó, de ezen dolgozni kell.
Próbáltatok erről beszélni? Valamit változtatni? Mi az, ami megtetszett a nőben? Vonz még a férjed?
Nincs szex? Vagy van szex, de nem élvezed? Akkor ki kell próbálni újdonságokat.
Nem kapsz elég figyelmet tőle? Hívd fel rá a figyelmét.
Én meggondolatlan és rossz döntésnek tartom kilépni a házasságból, ha még vannak érzéseid a férjed iránt. De ezeket csak Te tudod, mert extra infókat nem osztottál meg
Lebeszélném róla.
Az még nem elég, hogy beleszeretett, fellángolt, ez kevés egy tartós kapcsolathoz.
Szerintem először adni kellene időt arra, hogy kiderüljön, nem-e csak egy kis kaland. Aztán bevonni harmadiknak, hátha a férj is örülne neki! :)
Felnőtt ember is fordulhat tanácsért. Illetve a felnőtt is "gyereke" még a szüleinek,ez nem szűnik meg,felnőtt is csinálhat hülyeséget és erről egyáltalán nem tilos felvilágosítani előre. Attól,hogy valaki felnő,még senki nem köteles mindenre bólogatni neki. Természetesen a döntés az övé,szobafogságot aligha kaphat már,de egy jó tanácsba még senki nem halt bele.
Meglepnél, de biztatnálak, hogy menj.
Aztán max. nem sikerül, de úgysem tudnál már úgy tekinteni a férjedre, mint eddig, és lehet meg is csalnád, ha másképp nem lehetsz a szerelmeddel.
Kamu kérdés.
A ferj helyett bevennem a csapatba legalább 3an csináljuk , ha kell elvennem ot is "feleségül" igy a feleseg elott is du.ghat mást .
A vegen csak a ferj jarna jól
:)))
"dragam hozd őt is , nem kell elvalj tőlem "
Elottem is bohockodhattok, ha vmiben elakadtok segitek rajtatok.
Férfi nelkul ugyis szar lenne nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!