Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnál, ha a lányod...

Hogyan reagálnál, ha a lányod elhagyná a férjét, mert beleszeretett egy nőbe?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk, házasok vagyunk 2 éve, és az a helyzet hogy beleszerettem egy nőbe. Sosem éreztem még ilyen vonzalmat, szerelmet.

Még azt sem tudják a szüleim, hogy biszexuális vagyok. A férjemet nagyon szeretik, szinte saját fiuknak tekintik.

2022. aug. 17. 14:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem erre aludj még egyet. Otthagyni egy sokéves kapcsolatot nem valami jó döntés, hirtelen felindulásból.

Először meg kéne vizsgálnod a házasságotokat, ugyanis az is lehet, hogy valami az elmúlt időszakban nem okés veletek (sőt biztos), így a Te szemed másféle kacsingatott. Ezzel nincsen semmi baj, egy kapcsolat nem lehet mindig ugyanolyan tökéletes és jó, de ezen dolgozni kell.

Próbáltatok erről beszélni? Valamit változtatni? Mi az, ami megtetszett a nőben? Vonz még a férjed?

Nincs szex? Vagy van szex, de nem élvezed? Akkor ki kell próbálni újdonságokat.

Nem kapsz elég figyelmet tőle? Hívd fel rá a figyelmét.

Én meggondolatlan és rossz döntésnek tartom kilépni a házasságból, ha még vannak érzéseid a férjed iránt. De ezeket csak Te tudod, mert extra infókat nem osztottál meg

2022. aug. 17. 17:56
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Én is arra tippelnék, hogy ez csak fellángolás, hiszen -legalábbis gondolom én- nem élted ki a szexuális vágyaidat még lánnyal.
2022. aug. 17. 18:20
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

Lebeszélném róla.

Az még nem elég, hogy beleszeretett, fellángolt, ez kevés egy tartós kapcsolathoz.

Szerintem először adni kellene időt arra, hogy kiderüljön, nem-e csak egy kis kaland. Aztán bevonni harmadiknak, hátha a férj is örülne neki! :)

2022. aug. 17. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
felnőtt nő saját döntésekkel, nem kell elbeszélni.
2022. aug. 17. 22:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember is fordulhat tanácsért. Illetve a felnőtt is "gyereke" még a szüleinek,ez nem szűnik meg,felnőtt is csinálhat hülyeséget és erről egyáltalán nem tilos felvilágosítani előre. Attól,hogy valaki felnő,még senki nem köteles mindenre bólogatni neki. Természetesen a döntés az övé,szobafogságot aligha kaphat már,de egy jó tanácsba még senki nem halt bele.

2022. aug. 17. 23:15
 16/24 anonim ***** válasza:
28%
Tanács az nagyon más mint a direktbe lebeszélés.
2022. aug. 17. 23:24
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem orulnek + ket eve vagytok hazasok basszus! Hulyet csinalsz magadbol es a ferjedbol is, de az is lehet, hogy jobb lesz neki, es talal egy erzelmileg stabilabb not.
2022. aug. 17. 23:52
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Meglepnél, de biztatnálak, hogy menj.

Aztán max. nem sikerül, de úgysem tudnál már úgy tekinteni a férjedre, mint eddig, és lehet meg is csalnád, ha másképp nem lehetsz a szerelmeddel.

2022. aug. 18. 07:31
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Kamu kérdés.

A ferj helyett bevennem a csapatba legalább 3an csináljuk , ha kell elvennem ot is "feleségül" igy a feleseg elott is du.ghat mást .

A vegen csak a ferj jarna jól

:)))

2022. aug. 18. 08:58
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"dragam hozd őt is , nem kell elvalj tőlem "

Elottem is bohockodhattok, ha vmiben elakadtok segitek rajtatok.

Férfi nelkul ugyis szar lenne nektek

2022. aug. 18. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!