Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akar anyu még a felnőtt...

Miért akar anyu még a felnőtt gyerekének az életébe is beleszólni?

Figyelt kérdés

Szóval röviden van egy boltunk egy férfivel együtt. Üzlettársak vagyunk fifti-fiftiben, és mellette már jó régóta barátok. Én főleg a pénzügyeket, könyvelést, valamint s külföldi berendelést, partnerekkel kommunikálást, csomagküldés intézését, stbt csinálom, a társam a szakmai részéhez ért. Ő szokta csinálni a leltárt, tudja mik kellenek, ha egy vevőnek olyan tanács kell amiben a srácok nem tudnak segíteni (két alkalmazott) akkor ő megy ki segíteni. Valamint vállalunk javítást is, amit ő csinál.

Anyám kb minden nap bejön, folyton kioktat, hogy nem ezt kéne csinálnom, két idegen nyelven beszélek és elpazarolom ezt egy ilyen “kisboltra” folyton beszól a munkatársaimnak, meg hogy miért hülyéskedünk munka közben, meg tényleg minden létező dologba beleszól. Minden nap takarítunk záráskor (mindig az aki éppen zár) de anyám bármikor itt van megjegyzi, hogy kösz van, stb. Meg konkrétan mindenki füle hallatára (még vevők is voltak a boltban) kioktatott, hogy nehogy össze merjek jönni az üzlettársammal mert ő csak kihasznál, és közöm sem kellene legyen ehhez a férfihez, stb. Na ekkor kísértem ki szépen a bolt elé, és közöltem, hogy soha többet ne jöjjön ide. Erre durván 1,5 óra múlva hívott apám, hogy kérjek bocsánatot, és anyu csak törődik velem, meg stb. De normális anya nem megy be minden nap a gyereke munkahelyére… és oktatja ki “üzleti dolgokról” amihez soha nem is volt köze, mert egész életében az önkoriban volt titkárnő. 25N

2022. aug. 16. 07:30
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Itt leírják, hogy az öregségi nyugdíjminimum 28.500 Ft. (A minimálnyugdíj és a nyugdíjminimum ugyanaz.)

Én ezt megmondanám neki, csak hogy érezzék, hogy milyen jó dolguk is volt eddig, és ezután is milyen jó dolguk is lesz sok más emberhez viszonyítva.

2022. aug. 16. 10:44
 42/54 anonim ***** válasza:
84%
2milliót elszórtàl rájuk???
2022. aug. 16. 10:48
 43/54 anonim ***** válasza:
93%
Én tudom ám, mi lenne, ha elzárná kérdező a pénzcsapot. Apuka felhívná, hogy de hát pont akarták kérni, hogy nagy az infláció adjon már többet:D
2022. aug. 16. 10:51
 44/54 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom kérdező, de a családod csak egy pénzautomatának néz.
2022. aug. 16. 12:13
 45/54 anonim ***** válasza:
80%
Na most van olyan nyugdíjas ismerősöm, aki tényleg szinte nyomorog, a külföldön élő gyereke mégis azt mondja, nincs pénze őt is támogatni, pedig nincsenek rosszban. A te szüleidnek tök normális a jövedelme, téged csak rosszindulatból pumpolnak.
2022. aug. 16. 12:42
 46/54 anonim ***** válasza:
92%

Mondd meg az anyukádnak, hogy ha kevés a lóvé, vállaljon valami jól fizető munkát, ne pazarolja el a tehetségét. Azzal fogod erre a cselekvésre ösztönözni, hogy elzárod a pénzcsapot.

Hozzáteheted, hogy te csak törődésből teszel így, és jót akarsz nekik, egy napon még hálás lesz ezért.

2022. aug. 16. 15:08
 47/54 anonim ***** válasza:
17%

Attól mert két nyelven beszélsz nem fogsz többre jutni máshol sem.

Én Ausztriában élek és az angolt illetve a németet is C1-es szinten beszélem.

Beszerzőként kezdtek el foglalkoztatni de csak azzal a feltétellel ha az Industrie Kauffrau Ausbildungot megcsinálom.

Nem is értem anyukád mit gondol.

Talán kicsit túlbecsüli ezt a nyelvtudást.

2022. aug. 16. 17:12
 48/54 anonim ***** válasza:
10%
Bocsi hogy nem a kommentekre reagálok hanem a kérdésre de 6 oldalt nincs kedven végignyálazni.
2022. aug. 16. 17:17
 49/54 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj,de nem hiszem el hogy állítólag ennyire tanult vagy,de mégis ennyire hülye. Tuti kamu, ilyen hülyék nincsenek.
2022. aug. 16. 18:17
 50/54 anonim ***** válasza:
68%
49-es :) Az hagyján, hogy KAMU, de hogy ennyi hü..e van? :D nem tudom, sírjak, vagy nevessek...
2022. aug. 16. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!