Állandóan pörkölt, töltött káposzta,főzelèk,rántott hús,krumplis tèszta... Ezek vannak na meg vacsorára kolbász , szalonna kenyèr . Annyira unom már hogy nem lehet valami finomat ès egèszsègeset enni . Egyáltalán nem szeretem ezeket a kajákat,
egèszsègtelen ès unalmas is . Mondtam már neki de hiába ...
Minimum középsulis vagy, neted van. Nézz otthon körül milyen hozzávalók vannak, vagy mit lehetne hozzá olcsón venni. Keress valamit a neten amit szívesen ennél, és mutasd meg anyukadnak, hogy szívesen elkészítenéd, megengedi-e. Nagy esély van rá, hogy csak ő nem akar vele macerázni, neked meg fogja engedni.
2022. aug. 15. 14:59
22/31 anonim válasza:
En teljesen megertem hogy unod ezeket.
Fuszeres csirke comb vagy szarny hagymas rizzsel fillerekbol megvan
Milanoi, carbonara szinten!
Vacsira tejbegriz, csaszarmorzsa.
Makos guba nalunk nagy slager, 1500 ftbol megvan.
2022. aug. 15. 15:39
23/31 anonim válasza:
#22 csupa egészséges étel, pont, amit a kérdező kért. :D
2022. aug. 15. 15:43
24/31 anonim válasza:
Nem is biztos, hpgy pénzhiány az oka. A magyarok döntő többsége ezeket a kajákat eszi.
Igényük sincs egészségesebb kajákra.
Ismerek nem egy jómódút, aki ilyen szar hízlaló kajákat eszik és zsírdisznóvá hízlalta magát.
2022. aug. 15. 16:07
25/31 anonim válasza:
Mondjuk ezek kiegyensúlyozott ételek kedves #24, ha nem pakolod vele a tányért, és eszel mellé zöldséget. Kivéve a krumplistésztát, az köret körettel, normális magyar ember ritkán nyúl hozzá.
2022. aug. 15. 16:10
26/31 anonim válasza:
25, normalis magyar ritkan nyul hozzá? Ez kb hungarikum kaja🤣
Nem dietas, szo se rola. De nagyon sok magyar eszi.
2022. aug. 15. 18:49
27/31 anonim válasza:
Adj neki recept ötleteket, a neten van elég, mert még kiskorú vagy.
2022. aug. 15. 18:59
28/31 anonim válasza:
🇭🇺❤️
2022. aug. 15. 20:41
29/31 anonim válasza:
Tanulj emg főzni.
2022. aug. 15. 21:51
30/31 anonim válasza:
#26 azt mondtam, hogy normális. Én csirkét sem eszem, csak ha ingyen van, adjanak normális kaját. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!