Mièrt nem főz anyám normális kaját ?
Állandóan pörkölt, töltött káposzta,főzelèk,rántott hús,krumplis tèszta... Ezek vannak na meg vacsorára kolbász , szalonna kenyèr . Annyira unom már hogy nem lehet valami finomat ès egèszsègeset enni . Egyáltalán nem szeretem ezeket a kajákat,
egèszsègtelen ès unalmas is . Mondtam már neki de hiába ...
Elmész diákmunkázni, aztán készíthetsz magadnak avokádó-krémet tenger gyümölcsei koktéllal.
Hány éves vagy? 15? Na anyád kb. minimum annyi éve fog minden nap fakanalat a kezébe, hogy nektek főzzön. Szerintem marhára fog örülni, ha ezt a terhet - legalább részben - leveszed róla.
Ne felejts el utána elmosogatni, kivinni a szemetet és fel is moshatod a konyhát, ha már amúgy is lendületben vagy.
Őket nem fogod tudni megváltoztatni, ahogy neked van kifogásod (egészségesebb ételek), úgy nekik is (erre van pénz). Egyébként azért vagy dagad, mert többet eszel, mint amennyit kellene. Próbáltad már azt a verziót, hogy abból hozol ki valamit, ami van? Pl. hogy krumpli/tészta/rizs helyett mondjuk csak savanyúságot eszel a rántott husi mellé? Kötve hiszem, hogy az ne lenne otthon, vagy ne venne egyébként is. Vagy csak lefelezed az adagodat és mozogsz? Persze, kopogni fog a szemed egy ideig, amíg meg nem szokod, de ha egyik napról a másikra átállnál egy másfajta étrendre és táplálkozásra, akkor is ugyanígy lenne.
Fogyni a meglévő túlsúlyból csak úgy fogsz, ha kevesebb energiát viszel be, mint amennyit felhasználsz.
Találd fel magadat, és ne mástól várd, hogy változtasson gyökeresen a bevett szokásain, főleg, ha olyan pénztárcafüggő, mint az étkezés!
Ha mindezeket csinálja anyukad, akkor minimum van otthon hús, zöldség, paprika, káposzta, tojás,krumpli,hagyma
Nézz kürül a neten, keress receptet és csinálj egy jó vacsit az otthoni alapanygokból.
Olcsó kaják.😃
A káposzta kilója most 600 ft körül van, a húsról nem beszélve.
Kérdező, máskor menj anyukáddal bevásárolni, mutass neki recepteket és próbáljátok ki együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!