Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mièrt nem főz anyám normális...

Mièrt nem főz anyám normális kaját ?

Figyelt kérdés

Állandóan pörkölt, töltött káposzta,főzelèk,rántott hús,krumplis tèszta... Ezek vannak na meg vacsorára kolbász , szalonna kenyèr . Annyira unom már hogy nem lehet valami finomat ès egèszsègeset enni . Egyáltalán nem szeretem ezeket a kajákat,

egèszsègtelen ès unalmas is . Mondtam már neki de hiába ...

2022. aug. 15. 12:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
Troll.
2022. aug. 15. 12:54
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

“ Èn nem nagyon tudok mèg főzni”

[link]

[link]

“ Meg csak abból tudok amit ő vesz mert mèg suliba járok“

[link]

“Ès akkor addig legyek dagadt mèg nem lesz saját keresetem?”

Dagadt attól vagy, hogy többet eszel, mint amennyit elhasználsz - sport és a kisebb adagok megoldják a gondot

2022. aug. 15. 12:57
 13/31 anonim ***** válasza:
72%

Elmész diákmunkázni, aztán készíthetsz magadnak avokádó-krémet tenger gyümölcsei koktéllal.

Hány éves vagy? 15? Na anyád kb. minimum annyi éve fog minden nap fakanalat a kezébe, hogy nektek főzzön. Szerintem marhára fog örülni, ha ezt a terhet - legalább részben - leveszed róla.

Ne felejts el utána elmosogatni, kivinni a szemetet és fel is moshatod a konyhát, ha már amúgy is lendületben vagy.

2022. aug. 15. 13:05
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Esetleg javasolj alternatívát.
2022. aug. 15. 13:09
 15/31 anonim ***** válasza:
96%

Őket nem fogod tudni megváltoztatni, ahogy neked van kifogásod (egészségesebb ételek), úgy nekik is (erre van pénz). Egyébként azért vagy dagad, mert többet eszel, mint amennyit kellene. Próbáltad már azt a verziót, hogy abból hozol ki valamit, ami van? Pl. hogy krumpli/tészta/rizs helyett mondjuk csak savanyúságot eszel a rántott husi mellé? Kötve hiszem, hogy az ne lenne otthon, vagy ne venne egyébként is. Vagy csak lefelezed az adagodat és mozogsz? Persze, kopogni fog a szemed egy ideig, amíg meg nem szokod, de ha egyik napról a másikra átállnál egy másfajta étrendre és táplálkozásra, akkor is ugyanígy lenne.

Fogyni a meglévő túlsúlyból csak úgy fogsz, ha kevesebb energiát viszel be, mint amennyit felhasználsz.

Találd fel magadat, és ne mástól várd, hogy változtasson gyökeresen a bevett szokásain, főleg, ha olyan pénztárcafüggő, mint az étkezés!

2022. aug. 15. 13:11
 16/31 anonim válasza:
95%

Egyél kevesebb szénhidrátot

2022. aug. 15. 13:14
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

Ha mindezeket csinálja anyukad, akkor minimum van otthon hús, zöldség, paprika, káposzta, tojás,krumpli,hagyma

Nézz kürül a neten, keress receptet és csinálj egy jó vacsit az otthoni alapanygokból.

2022. aug. 15. 13:17
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
A porkoltet edd zöldséggel, a krumplis teszta helyett csinalj egy rantottat, vagy tojasoa krumplit. A fozeleket me liszttel habard, hanem botmixereljetek bele Ne fozzetek agyon a zoldseget. Mutass azokbol az osszetevokbol amiket hasznal, amik az anyagi helyzetetekbe belefer, es csinaljatok egyutt. Nem tudom elkepzelni, hogy ha segitesz neki fozni akkor letol, hogy marpedig csak toltott kaposzta lehet, vagy krumplia teszta...
2022. aug. 15. 13:30
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Jaj bocs elirtam.. szoval mutass azokbol az osszetevokbol amiket hasznal mas kajakat, amiket guglizz ki elore, es neked szimpi, es csinaljatok egyutt
2022. aug. 15. 13:31
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

Olcsó kaják.😃

A káposzta kilója most 600 ft körül van, a húsról nem beszélve.

Kérdező, máskor menj anyukáddal bevásárolni, mutass neki recepteket és próbáljátok ki együtt.

2022. aug. 15. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!