Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként melyik zavarna...

Szülőként melyik zavarna jobban, ha a 16 éves fiatok drogozna, vagy ha a 12 éves lányotok szexelne?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 00:11
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
55%

De azt nem érted meg hogy a lány esetében nem merült fel a molesztálás és pedofília. Annyi van "csak" hogy szex. Önmagában ez egy természetes dolog csak a nem a megfelelő korban. A drog használat nem természetes dolog semelyik korban sem de kiváltképp bestialis ha egy gyerek drogozik.

Én nem tudok úgy enyhítő körülményeket felhozni a drog esetében mint ahogy tettem abban az esetben ha két gyerek szexel egymással és jó esetben semmi maradandó traumi nem történik. Egy drogos gyerek esetében én nem tudok ilyent. Én nem hiszek ebben a "csak egyszer" meg "csak kipróbálta".

Az a gyerek amelyik drogozik az nem csak akkor fura amikor éppen drogozik és nem csak akkor van baj vele hanem alapvetően van egy gixer ha ilyen közegben mozog.

2022. aug. 12. 13:39
 42/52 anonim ***** válasza:
59%
Nem szülök gyereket :)
2022. aug. 12. 13:45
 43/52 anonim ***** válasza:
73%
Aki a 12 éves gyerekét hagyja szexelni, attól el kell venni a felügyeleti jogot. 12 éves gyerekek nem szexelnek magukról ha egyiket vagy másikat nem molesztálják.
2022. aug. 12. 14:00
 44/52 Drakula ***** válasza:
40%

"Én nem hiszek ebben a "csak egyszer" meg "csak kipróbálta"."

Pedig van ilyen.

2022. aug. 12. 14:15
 45/52 anonim ***** válasza:
38%

"Pedig van ilyen."

Persze, meg ahogy a Móricka elképzeli. Egyik szülő se nyugtatgassa magát hogy a gyerek csak kipróbálta. Azonnal elterelés.

2022. aug. 12. 14:20
 46/52 anonim ***** válasza:
61%
Nem helyes a szex,ez tény ennyi idősen.De a drog,az kinyírja az embert minden értelemben.Az egézségét teljesen tönkreteszi.Utánna nincs visszaút
2022. aug. 12. 14:30
 47/52 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy az is csak elterelés hogy a 12 évesnek nem lesz baja a szexből. Már van baja, akár a saját apja is molesztálhatja az ilyen kislányt. Lehet azért védekezik azzal az apa hogy természetes a szex.
2022. aug. 12. 14:31
 48/52 anonim ***** válasza:
58%

"Ahogy az is csak elterelés hogy a 12 évesnek nem lesz baja a szexből. Már van baja, akár a saját apja is molesztálhatja az ilyen kislányt. Lehet azért védekezik azzal az apa hogy természetes a szex."

???

Szerintem ezt nagyon benézted.

Az elterelés, mint drog elterelés értendő. Ez egy létező inzézmény.

2022. aug. 12. 14:51
 49/52 anonim ***** válasza:
81%

Az emberiség történelme során rendszeresen 14 év alatt, vagy utána nemsokkal már gyereket vállaltak.

És rendszeresen kábítószer befolyása alatt voltak.

Már az őskortól kezdve.

2022. aug. 13. 03:11
 50/52 anonim ***** válasza:
74%
A kérdés lehetne kicsit konkrétabb. A drog nagyon általános, nem mindegy, hogy füvezik vagy heroinozik. Ha pl csak fűről van szó akkor az messze nem zavarna úgy mintha a 12 éves lányom szexelne, ami valljuk be elég beteg dolog ilyen fiatalon. Ha heroinozna a fiam az már más kérdés mert ott állandóan attól kéne rettegnem, hogy esetleg meghal tőle.
2022. aug. 13. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!