"Szexbe még senki nem halt bele" Meséld ezt azoknak a bántalmazottaknak akik egy életen át szenvedtek, vagy az öngyilkosságig jutottak. Aki rámászik egy kislányra, -attól hogy az etikátlan, szemét magyar törvény elnézi, - bántalmazását követ el amikor használ egy kisgyereket. Egy életre torzulhat a gyermek személyisége.
2022. aug. 12. 00:56
12/52 anonim válasza:
Aki itt lazán veszi a kisgyerek szexuális kizsákmányolását, gondolom pedofil. van pár ilyen rohadt korcs az oldalon.
2022. aug. 12. 00:57
13/52 anonim válasza:
Hú de mennyi..remélem nincs gyereketek.
2022. aug. 12. 01:02
14/52 anonim válasza:
Attól függ hogy neked mi számít drognak. Anno mi is füveztünk párszor egyetem alatt, ha nem függő akkor szerintem nem lehet ebből akkora probléma. Van jópár gimis ismerősöm, ott is rengeteg a füves meg sulin belül a dealer, akkor egyetemről már ne is beszéljünk. Ha keménydrogok vagy függő és erre b*ssza el az összes pénzét akkor az már igencsak nagy probléma, mehetne az elvonóra.
12 évesen szexelni meg nem normális dolog szerintem. Oké 12 évesen lehet érettebb a koránál az ember stb. de még ha van valamennyi felelősségérzet is a gyerekben és védekeznek akkor is becsúszhat véletlen egy terhesség ha kiszakad az óvszer. És 12 évesen ezt nem biztos hogy észre is veszik, szóval az esemény utáni kilőve. És akkor a 12 éves gyerek mehet abortuszra, vagy szülhet gyereket a szülei terhére.
2022. aug. 12. 01:13
15/52 anonim válasza:
11,12,13. Nem volt megjelolve pontos körülmény hogy egy felnőtt korú mozdult e rá egy 12 éves kislányra erőszakkal vagy egy másik szintén gyerekkel csinálták és az sem derül ki hogy megtermekenyult e. Önmagában "csak" a szexről volt szó. Nyilván sehogy nem egészséges ez egy 12 évesnek de miért egyből arra kell asszociálni hogy egy felnőtt korú megerőszakolta? Vagy hogy pedofília van a dologban?
2022. aug. 12. 01:21
16/52 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szóval ha egy másik gyerekkel történt és miután gyermek pszichológus megállapította hogy a kislány nem szenvedett maradandó lelki sérülést akkor a droggal szemben én a szexet mondanám enyhébb dolognak. Sajnos van olyan gyermek kori osztály társam aki már gyerek korától kezdve alkoholista és most is az és romokban az élete.
2022. aug. 12. 01:24
17/52 anonim válasza:
Mindkettő.
2022. aug. 12. 01:32
18/52 anonim válasza:
Itt nagyon nem értem a 16 éves drogozására kiélesedő kommenteket, rengeteg zölddel.
Senki nem mondta, hogy függő a kérdésfeltevésben, még azt sem, hogy mi a szer, szerintem ezt-azt mindenki kipróbál fiatalon. Egy füves cigitől én nagyon nem hatódnék meg, ha a 12 éves lányom szexelne, az viszont biztosan kicsapná a biztosítékot, akárhány éves a partner.
2022. aug. 12. 01:43
19/52 anonim válasza:
Milyen drogról van szó? Az alkohol, kristály, fű meg kokain között van különbség. Inkább light drogozzon 16 évesen (néha szívjon füvet) minthogy 12 évesen szexeljen. Lehet hogy az első durvábban hangzik a szülőnek, de a fiatalon való szexelés neki traumatikusabb lehet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!