Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszul esne szülőként ha a...

Rosszul esne szülőként ha a gyermeketek azt mondaná hogy gyűlöl?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyire?
2022. aug. 11. 17:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Csak úgy ok nélkül mert mostanaban valamiért így érez."

8. komment, a kérdezőtől

2022. aug. 12. 08:03
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem esne rosszul. Közölném hogy én is gyűlölem és bánom hogy megszültem és felneveltem. És soha nem néznék felé, még a sírjára se köpnék rá.
2022. aug. 13. 14:51
 23/24 anonim ***** válasza:
57%

" Nem a lány hibája , ő így érez és erről nem tehet "

Szia , szerintem attól , hogy így érez nem kéne az apja fejéhez vágni , hogy ,,gyűlöli" . Lehet tudni egyáltalán , hogy történt e valami köztük ?

És igen , nagyon rosszul esne , ha ezt mondaná a -még nem létező- gyerekem . Megmondanám , hogy ha így érez , akkor nem muszáj velem egy fedél alatt lakjon ( abban az esetben , ha nem én tettem valami szörnyűséget , amiért ezt gondolja ).

2022. aug. 14. 13:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen okból tetted fel a kérdést a kérdező.

Az hogy valaki így vagy úgy érez, nem az objektív valóság. Az lehet az érzéstől bármelyik irányban eltérő.

Sajnos azt tapasztalom, hogy egy ilyen kijelentést ismételni sehová sem vezet. Az eredeti problémáról kellene beszélni, ha a szūlö partner. Vagy a kényszerű együttlétet megszūntetni, ha bármelyik fél képtelen az érdembeli párbeszédre.

A gyűlet jobban mérgezi azt aki érzi, mintsem fájna annak, aki valóban kiérdemelte a gyűletet

Egy rossz szülőt nem būntetsz meg vele,nem érdekli.

Egy kicsit normálistól viszont elveszed a változás lehetőségét, mert feladja.

2022. aug. 14. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!