Mièrt nem haragudnak rám?
Figyelt kérdés
Szüleim elmentek kirándulni, èn meg tartottam egy házibulit. Termèszetes lebuktam. Kaptam büntetèst, de nem haragudtak rám, nem voltak kiakadva, nem kiabáltak, nem oktattak ki. (a büntetès meg az lett, hogy az egèsz lakást ki kell takarítanom, illetve az egyik szobát saját pènzből ki kell festenem)2022. aug. 3. 08:43
1/9 anonim 

válasza:

Lehet hogy ők is voltak fiatalok? Szerintem normális szüleid lehetnek, mert arra tanítanak hogy a tetteidnek következménye van és vállalj felelősséget. A haragvással semmire nem mennek és nem is tanulsz belőle mert az csak lelki zsarolás.
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem azert, mert ezt kb minden fiatal megcsinalja.
Lehet valahol szamitottak is ra, h bulit rendezel a tavolletukben. Meg gondolom, olyan nagy pusztitast nem vegeztetek.
Mondjuk en bulit sosem rendeztem, mert aggodhattam volna mindenen, plusz mit csinalok a vendegekkel, ha en beleunok. Igy en mentem mindig masokhoz.😝
3/9 anonim 

válasza:

Tudod,ez a teljesen normális reakció.
Hibáztál, ők megbüntettek. Innentől fogva semmi helye nincsen a haragnak.
Ez alapján teljesen normális szüleid vannak.
4/9 A kérdező kommentje:
2# csak 2 ember volt gázos... Amúgy tènyleg nem volt vèszes... Sütögetès volt alapjáraton. De hatalmas rendetlenség van... :(
2022. aug. 3. 09:05
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem épp elég nagy büntetés egy szoba kifestése.
Bár én fiatalként is minimum megkérdeztem őket arról, hogy pár haverom átjöhet-e, de nem vagyunk egyformák. Ők is voltak fiatalok, és azért nem narkód orgiát tartottál, amire ki kéne, hogy akadjanak. :D
6/9 A kérdező kommentje:
Őőő.... A egyik szoba nem úszta meg... Amit festeni kell :) Mondjuk apumról nem nagyon tudom elkèpzelni, de ennek utána fogok kèrdezni, mert felcsigáztatok...
2022. aug. 3. 09:36
7/9 anonim 

válasza:

Helyrehozhatatlan hibát nem követtetek el, ami meg javítható, azt megcsinálod. Én sem akadnék ki, ha a gyerekeim buliznának és utána visszaállítják a normál állapotba a házat, feltéve, hogy lopás, egyéb károkozás nem történt. A mérgelődés csak fáraszt mindenkit. Te jól érezted magad és most meg feltakarítasz, így megtapasztalod azt is, hogy ennek mi az ára. Teljesen jó és reális, ahogy reagálnak.
8/9 anonim 

válasza:

Azért a "kedves" haveroknak akik miatt festeni kell, elkérném a javítás rájuk eső részét és befognám őket is segíteni. Hátha tanulnak valamit belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!