Mennyire veszekedősek a szüleitek veletek?(Szinte soha, néha, szinte mindíg van valami?)
Figyelt kérdés
Vagy mennyire rágják a fületeket, tukmálnak vagy nyaggatnak a nyavajáikkal? Meddig egészséges és még normális, belefér egy egészséges családi életbe? Mi az a hozzáállás egy szülő részéről, amitől Ő is oké marad a viszonyban és a gyerek életét sem befolyásolja negatívan? A szülők, ha jó szülők, tudatosak vagy csak azok a jó szülők akik jó attitűdöt tanultak el? Írhatnátok pár példát.. :)2022. aug. 2. 23:13
2/15 anonim válasza:
#1 vagyok, imádom a szüleimet, nagyon jó fejek!
3/15 anonim válasza:
Sajnos velem nagyon sokat veszekednek leginkabb a snussz hasznalata miatt, meg igazabol barmi.. Multkor azert kaptam pofont mert megkerdeztem hogy mehetek-e talalkozni barataimmal..
4/15 anonim válasza:
Én édesanyámmal szoktam sokat veszekedni, mert sok mindenben nem értünk egyet, de a nap végére azért kibékülünk és mondjuk egymásnak, hogy szeretlek. Általában azért veszekszünk, mert az ő csőrét a lényegtelen dolgok szúrják, míg azokat letojom. Egyébként nagyon szeretem őt, mert kisbaba korom óta lelkiismeretesen viselte gondomat és mindig ott van nekem, ha kell, mint lelki támasz.
5/15 anonim válasza:
Apám ritkán robban, de akkor nagyon és nem lehet tudni, éppen mi húzza nála ki a gyufát. Engem már nem zavar, tudom, hogy ezeket csak indulatból csinálja és nem gondolja komolyan, de van egy öcsém, aki baromi érzékeny, neki egy ilyennel el tudja rontani az egész napját.
Anyám mindent felügyelet akar tartani és mindenért veszekszik, ami neki nem tetszik vagy nem úgy csinálom, ahogy szerinte jó. Mindenről tudni akar és ha valamit nem mondok el, egyből megsértődik. Például gépelek valamit a telefonon, ő felém áll és elkezdi nézni, én pedig erre kinyomon a képernyőt, utána rögtön faggat, hogy mit titkolózom.
Egyébként nem rossz velük a kapcsolatom, kicsit olaszos család vagyunk, akik kis ordibálás után megnyugszanak és már ki is békülnek.
6/15 A kérdező kommentje:
Felnőttek is írjanak, ahol már leválogatás van, meg családi tervek vagy akár önálló család. Mik a problémás kérdések?
2022. aug. 2. 23:29
7/15 A kérdező kommentje:
Jó de miért indulatos? Azért az sem jó, ha azt látod csak úgy komolytalanságból mondjuk belekot az emberekbe vagy nevetség tárgyává teszi. Hiába poén, azért ez igen nyomasztó, ez nem jön át mindenkinek? :D Vagy mondjuk hogy anyád mindíg megsértődik, az is rossz neked. De vannak egyáltalán szülők, akik empatikusak és tudnak a másik fejével is gondolkodni?
2022. aug. 2. 23:40
8/15 anonim válasza:
velem nem sokat. de ez helyzettől függ.
9/15 anonim válasza:
60 évesen, ahogy így visszaemlékezek, nem jut eszembe egy eset sem, hogy veszekedtek volna a szüleim velünk ( egy öcsém van). Minket inkább a "megbeszélni a dolgokat" elv alapján neveltek, rengeteget beszélgettünk, életünk szinte minden terén kikértük a tanácsukat, de sosem éreztem úgy, hogy elnyomnának bennünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!