A fejére olvasnátok ha megtudnátok hogy a lányotok hazudott nektek?
22 éves, de akkor is el kellene mondania ha van valakije…
A lányom nem olyan hogy csak úgy szexel fűvel fával, sőt…
Nem kell elmondania, pláne hogy 22 éves.
Én sem számolok be róla otthon, hogy elmentem valakivel randizni, pedig egyidős vagyok a lányoddal.
22N
Az, hogy együtt kávézik valakivel, akivel jól megvannak együtt, nem azt jelenti, hogy az a férfi neki a valakije. Felnőtt emberként ennyi sütnivalód lehetne. Ultra gáz a reakciód, miért kell mindjárt kombinálni, hazugsággal vádolni a lányodat? Ha nagyon kíváncsi vagy, maximum kérdezz rá, hogy az ismerősöd mesélte, hogy látta valakivel kávézni, ki volt az? De ne számonkérően, mert nincs mit számon kérned. Lehetett az munkatársa is pl.
Amúgy nekem eléggé úgy tűnik, hogy kicsit túlságosan bele akarsz mászni a lányod magánéletébe. Lehet, hogy randizgat, de nincs éppen senkije, akkor igazat mondott, és egyébként megértem, ha nem akar mindent az orrodra kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!