Rossz ember vagyok?
Apukám rákos. 130 km-re élünk egymástól, de nem érzem azt, hogy egyedül képes lennék végig csinálni és hazamenni hozzá, végignézni ugyanazt, amit anyukám is átélt (ő is rákos volt).
Képtelen vagyok arra, hogy azt mondjam, hogy jó, most hazamegyek, mert tudom, hogyha nem lenne láncdohányos és egészségesebben élne, akkor nem tartanánk itt.
Esetleg a helyi családsegítőből kérhetsz egy kirendelt segítőt, szombat/vasárnap 1 -2 órára, hogy segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb embert a munkára aki egyben ahhoz is ért, meglegyen a papírmunka is helyesen írva.
Nincs ebben semmi ördöngösség.
Szervezésen múlik minden.
Ma már csak az szenved aki sötét mind a föld.
Nehéz helyzet, erőt kívánok neked, ha tudsz, menj és beszélgess vele, és szerezz ápolót.
Ami baj, hogy ezt írod:
"tudom, hogyha nem lenne láncdohányos és egészségesebben élne"
- erre az ítélkezésre nincs szükség, és a te lelkiismereted sem lesz ettől könnyebb.
13.Szerintem meg nem rossz ember...nem így kéne nézni a dolgokat, ilyesmit bárki nehéznek találhat de attól még nem rossz ember...
bűnözők, gyilkosok na azok rosszak.
Mint ahogy mi sem ítélkezzünk, amíg nem az ő életét éljük.
:)
Ha meg van oldva az ellátása , akkor miért lenne rossz ember? Gondolom néha látogatja így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!