Szerintetek mit csinàljak?
Figyelt kérdés
Édesapàm most töltötte be a 65.életévét, és mostantól nyugdíjas lesz. Kőművesként dolgozott egész életében, de nagyon sokszor nem volt bejelentve, vagy nem nem annyira volt bejelentve, mint amennyit kézhez kapott, mert elvàltak a szüleim, és nem akart fizetni gyerektartàst. Àllítólag van valami kivehető megtakarítàsa, de nekem sokszor úgy adja elő, hogy semmije nincs, meg kérdezgeti, mikor megyek haza, mikor kapok fizetést.
Én egyedül tartom el magam, rengeteg a kiadàsom, felnőtt nő vagyok. Nem keresek sajnos én sem sok pénzt. Segítenék neki, de az az érzésem, hogy visszaél vele. Ha a kezem nyújtom, az egész karom kell neki. Az utóbbi évtizedben csak a munkanélküli központból élt. Attól is félek, hogy alig lesz nyugdíja.
2022. júl. 29. 17:54
11/19 anonim válasza:
Támogatná a fene. Felőle éhen is halhattál volna, mert még a minimális gyerektartást is sajnálta. Feketézet és ment a "luxus élet", nem óhajtott félrerakni sem. Egye meg amit főzött, ne tartsa a mocskos markát.
12/19 anonim válasza:
7es a nyugdij elotti segely evekig jar.
13/19 anonim válasza:
Hát igen, gondolnia kellett volna korábban arra, hogy eljön ez az idő is. Mennyire bírja magát fizikailag? Mert vállalhatna továbbra is kisebb munkákat, ezzel kiegészíthetné a nyugdíját.
14/19 anonim válasza:
Annyit adj neki forintra pontosan, amennyi gyerektartást ő fizetett utánad.
15/19 anonim válasza:
Adj neki anynit amennyi számdora nem tul sok.
16/19 anonim válasza:
Vedd meg neki ami kell, de pénzt ne adj.
17/19 anonim válasza:
Semmit nem adnék neki, mert inkább feketézett meg csalt, csak ne kelljen gyt-t fizetnie.
18/19 anonim válasza:
Ma egészen jól keres egy kőműves...nem tud dolgozni akar napi 4-6orat?
19/19 anonim válasza:
Miért kéne neki/rajta segíteni? Mert megnemzett, de azon kívül semmivel nem járult hozzá a felnevelésedhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!