Szerintetek mit csinàljak?
Édesapàm most töltötte be a 65.életévét, és mostantól nyugdíjas lesz. Kőművesként dolgozott egész életében, de nagyon sokszor nem volt bejelentve, vagy nem nem annyira volt bejelentve, mint amennyit kézhez kapott, mert elvàltak a szüleim, és nem akart fizetni gyerektartàst. Àllítólag van valami kivehető megtakarítàsa, de nekem sokszor úgy adja elő, hogy semmije nincs, meg kérdezgeti, mikor megyek haza, mikor kapok fizetést.
Én egyedül tartom el magam, rengeteg a kiadàsom, felnőtt nő vagyok. Nem keresek sajnos én sem sok pénzt. Segítenék neki, de az az érzésem, hogy visszaél vele. Ha a kezem nyújtom, az egész karom kell neki. Az utóbbi évtizedben csak a munkanélküli központból élt. Attól is félek, hogy alig lesz nyugdíja.
Menj haza látogatóba, amikor te akarsz.
Tudod, ki adna neki úgy, hogy ő meg nem akart gyerektartást fizetni.
Semmit ne csinálj. Ha nincs, nem tudsz segíteni.
Oldja meg, az önkormányzattól sokféle támogatást tud igényelni, amennyiben tényleg rászorul, a rezsitől az étkeztetésig.
"Az utóbbi évtizedben csak a munkanélküli központból élt. "
Ezt hogy érted??? Összv issz 3 hónapig van munkanélküli segély....
4: azért annak nagyon sok egyéb feltétele van... Pl. hogy nem veszélyeztetheti a saját maga és családja eltartását.
Szélsőséges esetben megítélnek 10-20e ft szülőtartást... Bakfitty....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!