Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőnek van köze ahhoz,...

A szülőnek van köze ahhoz, hogy a gyereke párja mennyit keres?

Figyelt kérdés
Ha nem ő tartja el
2022. júl. 27. 14:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Szélsőséges esetektől eltekintve semmi közük hozzá.

Igazból szélsőséges esetekben sincs közük hozzá, de mondjuk el tudok képzelni olyan szitut, hogy megérteném, hogy miért szeretnék tudni (pl. ha gyanús, hogy óriási anyagi különbség van a pár tagjai között vagy pl. ha ti nagyon csórók vagytok akkor szeretnék tudni, hogy a másik fél nem annyira, nehogy az ő nyakára költözzetek ha nem tudjátok fizetni az albit stb.).

A ti esetetekben kíváncsiskodáson kívül nem látom okát, ha külön-külön fenn tudtatok tartani egy-egy albérletet, akkor valszeg nincs égbekiáltó különbség a két család között anyagilag, és logikusan együtt is fog menni. :-)

Vagy még az lehet, hogy most hogy már komolyodik a kapcsolat, szeretnék tudni pontosabban az anyagi helyzetét, ami hát izé...

2022. júl. 27. 15:15
 12/24 NTBS ***** válasza:
100%
Nincs.
2022. júl. 27. 15:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Aggódnak, és...? Semmi közük ahhoz, hogy más felnőtt ember mennyit keres. Majd leszoknak az aggódásról, ha látják, hogy nem kunyeráltok pénzt minden hónapban.
2022. júl. 27. 15:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sincsen köze hozzá,hogy a másik mennyit keres,ez mind magánügy.
2022. júl. 27. 15:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze.

Még a saját gyereke fizetéséhez sincsen, ha nem nála lakik, nem ő tartja el.

2022. júl. 27. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem se tudnak a szüleim, mennyit keresek.
2022. júl. 27. 15:43
 17/24 anonim ***** válasza:
4%
Ha ő a főnöke, akkor igen. Amúgy nem.
2022. júl. 27. 15:50
 18/24 anonim ***** válasza:
59%

Nincs

(amúgy én azt sem tudom hogy a férjem mennyit keres... Kb-ra csak, de hogy pl mennyi félretett pénze van gőzöm sincs)

2022. júl. 27. 16:27
 19/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem, hogy itt mi a probléma? A szüleid aggónak hogy fogtok megélni ezért megkérdezték hogy keres a párod. Nem vagy köteles válaszolni de ez csak egy kérdés nem számonkérés.
2022. júl. 27. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Nincs
2022. júl. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!