Szerintetek egy 14 éves lány és a nagymama tanul vele nem kellene már egyedül tanulnia?általános iskoláról van szó.a.gyerek egészséges teljes értékű gyerek nincs semmi tanulási gondja.
Sógornőmet gyerekkorától ismerem, az anyja tanult vele minden nap általános iskolás korában (a férjemmel is amúgy)
Nem azért mert hülyék, egyszerűen megszokás és így tuti megtanulták a leckét.
A kicsinél már volt kitűzött iskola is, oda nagyon jól kellett teljesíteni, ezért is nyaggatták nyolcadikig. Középiskolában már sokat nem tudott segíteni anyuka, akkor már egyedül tanult.
Volt olyan ismerősöm is, akinek a nagymamája tanítón volt. Tanult a gyerekeivel is és foglalkozott az unokáival is felső tagozatban is.
Mi baj van ezzel?
Van aki úgy szeret tanulni vagyis úgy marad a fejében a tananyag ha átbeszélheti valakivel, nem csak magában átolvasva rögzül.
Én utóbbi kategóriába tartoztam, gimi koleszban volt kötelező tanulószoba, ott is sokan hangosan vezették le a matek megoldásokat vagy mondták fel az angol szavalat… én bekéretőztem a szobába, ott csend volt, nekem az kellett
Attól függ, hogy miben. Milyen tantárgyban.
Mert mondjuk, van, amikor én is segítséget kérek apától a fzikában, vagy a matekban, pedig én most leszek 10-es.
De mondjuk, azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy, tegyük fel, történelmet, mégis, hogyan tud a nagymamájával tanulni a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!