Küldjem el a barátomat a francba a kedvükért vagy viseljem el tovább hogy bántják őt?
Na szval pár hónapja megismerkedtem egy nagyon kedves fiúval és elkezdtünk levelezni. Hirtelen szerelmes lettem belé és a múlt héten el is mondtam neki hogy tetszik. Először azt hittem hogy majd kinevet de tök kedves volt, meg az emojik amiket küldött azok alapján nézve szerintem én is tetszem neki. Tegnapelőtt kifigyelte a 13 éves kistesóm hogy beszélek valakivel, és szólt a szüleimnek. Utána persze meg meg kellett mutanom nekik. Már akkor láttam hogy nem tetszik nekik valami. Majd elkezdtek nyomozni utána, először csodálkoztak hogy milyen különleges fiúval beszélek, majd utána elkezdték őt bántani csak mert a barátom, ugyanis kiskorom óta mondogatják nekem hogy a tesómnak hamarabb lesz majd barátnője mint nekem barátom. Szerintem reménykedtek ebben. De nem így történt és ezért túlérzékennyé váltak. Minden egyes mozdulatomba belekötnek, kiforgatják a szavaimat és elkezdenek veszekedni velem eközben folyamatosan a "hájas" barátomat szidják. Igen picit teltebb alak mint én de nem hájas inkább én vagyok vékony de ezt most hanyagoljuk. De azonkívül tök kedves meg minden.
Mit tegyek?
16/L
Már a barátod, de még nem is találkoztál vele? :D
Szerintem tarts ki mellette, és találkozz vele személyesen is!
Azért mert anyukádnak nem tetszik nehogy már kidobd. Az ilyen vagy ehhez hasonló helyezetekre szoktam mondani, hogy ha az anyák miatt történik a szakítás akkor az illető sose szerette igazan a párját.
Ha utána találsz másikat abba is fog vmi kifogást találni és soha nem lesz boldog kapcsolatod. Szard le hogy mit gondol
A szülők többsége, ha a kislányuk elkezd felnőtté válni, tiltakozik. Féltik és félnek attól, hogy kiröppen hamarosan a fészekből. Amikor a barátodat ócsárolják, ez (is) van a háttérben :)
Eljött az idő, hogy elkezdjed velük megvívni a felnőtté válás meccsét.
"és a múlt héten el is mondtam neki hogy tetszik."
Szerintem ezt kár volt!
Mert így lehet, hogy a srác annyira nyeregben érzi magát, hogy csak azért lesz veled, mert könnyű préda vagy.
Még nem a barátod egyébként, ez csak egy netes ismerkedés semmi több.
Hívd meg hozzátok a srácot, aztán kiderül, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!