Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám megbeszélni...

Hogyan tudnám megbeszélni apukámmal, hogy adjon zsebpénzt?

Figyelt kérdés
Eddig mindig adott heti 10 ezer forintot már régóta, de pár hónapja lett egy nője, és azóta kb. mintha nem is léteznék. Volt félretett pénzem, de nyár elején elköltöttem ruhákra meg elbuliztam, és elég kellemetlen, hogy most folyamatosan kéregetnem kell, ha mondjuk a barátaim elhívnak valahova vagy ilyesmi. Szerintetek hogy beszéljem meg vele, hogy megint adjon rendszeresen?
2022. júl. 20. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Vonulj fedezékbe, mert az a sza_rdobálás ami most itt rád fog zúdulni kemény lesz.
2022. júl. 20. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Megkérdezed...
2022. júl. 20. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
fater ha nem adól pézt fejelentelek szexualitásos zaklatásért
2022. júl. 20. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Most 10 oldalon keresztül le fogják írni, hogy mekkora lusta senki vagy, élned sem lenne szabad és takarodj el dolgozni.

Amúgy simán kérd meg. Néma gyereknek az anyja se...

2022. júl. 20. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Segítek " Szia apa! Tudnál adni megint 10 ezret ahogy régen? Tudod kellene erre arra és jobb volt mikor volt nálam fix összeg és tudtam is félre tenni, köszi "
2022. júl. 20. 15:36
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát kérdezd meg tőle, tud-e esetleg neked rendszeresen zsebpénzt adni, hogy ne kelljen folyton egyesével kérned, amikor szükséged van rá.

A másik, hogy vélhetően heti 10.000,- Ft-ot nem fog tudni adni, mert 1. lett egy párja, 2. drágulás van, 3. esetleg még a KATA-dolog is érinti, vagy mit tudom én. A lényeg, hogy tanuld meg beosztani a pénzedet, és ne bulizd el rögtön, amint megkapod.

2022. júl. 20. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
20%

A néninek van egy előnye veled szemben, a punci.

De ha neked is van puncid, próbálkozhatsz!

2022. júl. 20. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem mész diákmunkázni?
2022. júl. 20. 17:20
 9/13 Károly farkasok ***** válasza:
25%

Vedd másképp a dolgot... Így, kerhetsz többször, többet!

Mindig találj ki előtte valamilyen jó magyarázatot.

Nem kell szegyenkezned, az élethez pénz is kell! A szülő kötelessége segíteni gyermekeit ha csak tudja.

De mindenesetre probalhatnal valamilyen alternatív megoldást találni pénz keresésre... Mert van! És minél fiatalabban elkezdesz mondjuk "üzletelni" vagy valamilyen munkát csinálni, felnőtt korodra annál jobban boldogulsz majd.

De attól még kérj!

2022. júl. 20. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
9es, gondolom enni kap meg fedél is van a feje felett. A többi az plusz, amire megkeresheti a rávalót
2022. júl. 20. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!