Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak új barátja van...

Anyukámnak új barátja van akihez érzelmileg nagyon kötődök, de ennyi és semmi egyéb abberráció. Gyakorlatilag már nálunk lakik, csak akkor megy el ha anyukám dolgozik, mit tehetnék? (többi lent).

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. A problémám az, hogy még mindig nagyon apás lennék. 1 éves voltam amikor elváltak a szüleim. Nagyon sokszor tapasztalom azt magamon hogy oda-oda bújnék "pótapukámhoz", aki százszorta többet tett már értem mint az igazi. Borzasztó szeretethiányos ember is vagyok, ráadásul anyukám nem egy érzékeny lélek, szerinte az anyagi támogatással mindent is le lehet tudni. Ahhoz hogy ezt érzelmileg kibírjam Frontinon élek hogy elnyomjam ezeket a gyermekkori frusztrációkat vagy mifene. De hogy nézne már ki ha elkezdeném ölelgetni anyukám pasiját? Azon gondolkodtam félbehagyom a városban a tanulmányaimat és inkább felköltözök Budapestre dolgozni. Vélemények?

2022. júl. 19. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
A vonzódás nem aberráció, csak éppen nem a tiéd, úgyhogy ne ölelgesd. Ha külön tudsz költözni, tedd azt, de ne hagyd abba a tanulást. És keress korban hozzád illő pasit, akihez bújhatsz.
2022. júl. 19. 17:01
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
4-9. Csak a gyógyszeres részekre reagálok. Ti nem tudom hol éltek. Iszonyú könnyű felíratni mindent, amit kb. csak kitalálsz és aztán kérsz magadnak. Én huszonéves egészséges férfiként múltkor Viagrát írattam fel magamnak csak úgy poénból, bulikhoz hogy legyen. Nyilván az orvosnak ezt nem lehet így az arcába mondani ott, kell valami kamu indok, de arról mindketten tudjátok kamu.
2022. júl. 19. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Lehet már a frontin mellékhatásai.
2022. júl. 19. 19:51
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Jó, hogy ilyen lelkesen lepontozgatjátok az első néhán válaszolót, de egyáltalán nem derül az ki, hogy szerelmi téren is vonzódna a kérdező ahhoz a férfihez. Mint apához kötődik. Az érzelmi kötődés nem szerelmi kötődés. SZeretethiányos, egyszerűen ölelgetné azt, aki jót tett vele.

A lány azt írja, semmi aberráció, ezzel arra akarhat talán utalni, hogy szerelmileg nem vonzódik a pótapjához. Persze ha szerelmes lenne bele, az sem lenne aberráció, hiszen nincs vér szerinti rokoni kapcsolat. Más kérdés, hogy a férfi foglalt.

2022. júl. 19. 23:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Anonim nem azon nevetnek és pontoznak le hogy véleményt alkotsz, hanem valószínűleg azon, hogy skizofrén beteg vagy, mivel még önmagaddal is vitatkozol. 14/14-szer saját magaddal is összevesztél egyszer alaptalan másszor olyan dolgokkal illetve aminek köze sincs a témához. Én nem tudom te mit szedhetsz de az már kemény lehet :D
2022. júl. 20. 00:34
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

Értem én,hogy ölelgetnéd, meg apának érzed.

De arra gondoltál, benne mit váltasz ki? Nem vagy már kislány. Mire fog gondolni?

2022. júl. 20. 11:14
 17/18 anonim ***** válasza:
18%
Semmiképp sem normális jelenség huszonévesen elkezdeni rajongani egy apafiguráért....
2022. júl. 20. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:
81%

Jézusom, be ne pánikolj már attól, hogy érzelmeid vannak :)

A "pótapukádat" megölelni, főleg ha ő erre vevő, nem "aberráció", csak a társadalom még mindig idegbajosan viszonyul a férfiak érzelem-kifejezéséhez.

2022. júl. 21. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!