A szüleim el akarják venni a jogsimat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja lett meg a jogsim. Imádok vezetni, ez volt minden álmom. Viszont mindkét szülőm meg van kattanva, ha beülnek mellém. Mindketten oktatónak érzi magukat. Anyám még kapaszkodik is és visítozik.... Még azért is lekiabálnak ha nem két kézzel fogom a kormányt az út végéig. Azzal fenyeget apám, hogy elveszi vagy elveteti a jogsimat, mert életveszélyesen vezetek (pedig egyáltalán nem, sőt... tapasztalt sofőrök meg is dícsérnek mindig, hogy milyen jól megy a vezetés). Nem mellesleg kaptam autót amit használhatok, és azt is el akarják venni. (De 10 perc múlva meg jön be hogy ilyen meg olyan kocsit vegyünk....) Tudom van ezer ilyen kérdés de segítsetek, legyetek szívesek! Ti mit tennétek a helyemben? Már kurvára nem bírom ezt. 17 éves vagyok2022. júl. 9. 17:23
11/11 anonim válasza:
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, ha elveszik a jogsid a szüleid, attól még a rendőrség mikor lekérdez azt látja hogy érvényes vezetői engedélyed van a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!