A szüleim el akarják venni a jogsimat. Mit tegyek?
Fogd két kézzel a kormányt az út végéig, főleg ha melletted ülnek. Szerintem nem nagy ár a családi békesség kedvéért.
Ha beülnek melléd, akkor vezess olyan öregasszonyosan ahogy én szoktam: ne előzgess meg senkit, tartsd be az összes sebességhatárt, pályán maradj a külső- vagy a középső sávban, semmi telefonozás közben. Ha beszólnak a sebességre, halál nyugodtan mutass rá, hogy betartod a sebességhatárt.
Fogd fel ugy, hogy tortat viszel. Akkor beke lesz.
Viszont friss jogsival a jólvezetek meggyőződeseket felwjtsd el. Sokan szívtak mar ezt meg...
Mond nekik hogy ne szóljanak bele a vezetési stílusodba ellenkező esetben félre álsz és ki lehet szálni vagy ha annyira nagy a szájuk akkor nyugodtan àt lehet venni a kormány és be lehet mutatni ők hogy vezetnek
Üdv 18/f
#3 Azért nem lehet végig 2 kézzel fogni. Pl ha váltani kell, akkor valamivel meg kell fogni azt a szerencsétlen váltót, és feltételezem a kérdező sem mutáns, hogy legyen erre a célra harmadik keze. Csak azért mondom, mert amikor nekem lett jogsim, nekem is sápítoztak a szüleim, hogy elengedem a kormányt az egyik kézzel, közbe meg... :D
Egyébként 17 évesen nem olyan könnyű ezt megoldani a szülőkkel. Megvéded magad erre megbüntethetnek, mert "szemtelen vagy és visszabeszélsz", meg igazából ők tartanak el, ezzel vissza is tudnak élni.
Azt meg ne mondja senki, hogy ha beülök valaki mögé, aki szerintem szrul vezet, akkor majd az javít a helyzeten, hogy sikítozok. Pont, hogy elvonja a figyelmet. :D
Ha családi program van ne vezess, hanem ülj be hátulra és kritizálj. Mindent! Apa lassú vagy, Apa gyors vagy. Minek váltottál, miért nem váltasz? Anya, láttad milyen veszélyes volt? Húzódj már jobbra, vigyázz jön a busz, hamarabb is fékezhetnél....stb. Mindenkinek meg lehet tépázni az idegrendszerét és a hiúságát.
Aztán ha szólnak érte, akkor jöhet a válasz: Ti is ezt csináljátok". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!