Normális ez így? Valaki nincsen hasonló cipőben?
16 éves lány vagyok. Van egy hugom(14) és egy öcsém(10).
Az a helyzet, h öcsémmel nem mindig jövünk ki jól, vagyis inkább elég gyakran nem. Sokkal jobban szereti a hugomat, ez látom meg érzem is. Engem meg mintha utálna. Akárhányszor próbálok vele valami jót csinálni, csak fintorog. Pl. amikor mentük legutóbb vhova, a szuleimnek be kellet menni egy helyre a hugommal, mar is hisztizett kisse, h o biztos nem marad kint velem meg stb. De, ha raszolok h ne csinaljon hulyeseget, akkor mar elkezd csunyan beszelni velem, meg h nem mondod meg mit csinaljak, stb. Legutobb megcsapott az egyik jatekaval, en meg szóltam neki h ne, erre megint csinálja, nyulok h megfogjam a jatekot, de az ujjara csavarodott a zsinorja, es utana ment árulkodni es egybol en lettem a hibas. De mindig ez van. Akarmit csinal, en vagyok a hibas. Mindig en vagyok a sz*r, meg a hulye, meg h miert nem hagyom a kisebbet. Ha hugom csinalja ezt, anyam ot bezzeg vedi. Mindig mindenert engem hibaztatnak, es en ezt mar nem birom. Valamit elrontok akkor mar huha, meg minden rossz ram van kenve, h de bena vagyok, stb., de ha tesoim csinaljak akkor nem is történt semmi. Oket sztem egyszeruen jobban szeretik, es en nem tudom mit csinaljak.
Koszonom, aki vegig olvasta, es probal segiteni.
Nem jart valaki ilyen helyzetben? Ti mit tettetek? Koltozesrol nem lehet szo mert 16vagyok
#1 csak olyankor szólok rá, amikor olyan helyzet van. Pl, h jojjon beljebb mer masok is jarnak a jardan, vagy h ne uljon le az ut kozepre stb..
#2orulnek, ha a segítségnyújtás helyett, nem kamuznad le a kerdesemet
Mi meg annak örülnénk, ha 10-ből 9 nem kamukérdés lenne, de attól még az.
Ilyen az élet.
tesoidra tenyleg ne szolj ra, semmiert se. De elotte kozold anyudekkal, te tobbet nem szolsz nekik semmiert,mert akkor csak teged utalnak es rad fujjognak. Legyel hatarozott tedd hozza akkor se fogsz rajuk szolni, ha epp a jarda kozepen allnak es odakakilnak, mert te nem vagy a szulojuk.
Es probald is betartani.
A neten meg keresgelj legidosebb testver pszicholpgiai temaban:-). es olvasgass.
A 10 eves meg tenyleg katasztrofalis lehet (nekem a gyerekem 10). Aki irta, hogy ha tudsz a barataiddal menj ide oda, hivd el oket stb. az jo otlet.
Szep nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!