Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megoldható ez így valahogy?

Megoldható ez így valahogy?

Figyelt kérdés

Szóval röviden arról lenne szó, hogy szó nélkül le szeretnék lépni itthonról, úgy, hogy soha ne tudják meg, hogy hol tartózkodom. Csak külföld jöhet szóba, ugyanis a szar családom mellett szarnak tartom az országot is (aki ezzel itt vitatkozni szeretne, hajrá.. éljétek ki magatok.. ) mert szerintem nem normális itt már rég semmi..

Jó lenne angol nyelvet beszélő területre menni, mert az angolon kívül nem igen beszélek más nyelven.

Csak ugyebár nem tudom, hogy kivitelezhető-e ez így.. pénzem nincs. Szerettem volna nyáron elmenni dolgozni de nem vették fel sehova. Egyszerűen hihetetlennek tartom ezt is na mind1. (Még segéd munkát is kérdeztem nem egyet)

18 vagyok. Szakmám van.

Repülő, stb. Mi hogy..? Sok a kérdés.

Privátban több mindent elmondok, ha tudsz segíteni, ha voltál ilyen helyzetben te is és sikerült elmenned.

Köszi mindenkinek!

És sajnos ez nem egy kamu kérdés:/ Elég nagy okai vannak a döntésemnek.. :/

2022. júl. 8. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjuk már, hogy nem vettek fel én pont most kerestem munkát 12 helyre adtam be az oneletrajzom, mind helyre behivtak allasinterjurja de a 3.annyira tetszett, hogy elfogadtam es mar ott dolgozom 1honapja. Allitom, hogy az osszes helyre felvettek volna, gyarak, raktarak voltak ezek. Teged is felvennenek, de neked konnyebb sajnaltatni magad.
2022. júl. 8. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező: megértem a kétségbeesésedet.

Én azt javaslom, hogy környezetedben keress kortárs-segítő csoportot, vagy bármilyen, fiatalokkal, fiatal felnőttekkel foglalkozó szervezetet, egyesületet, alapítványt, klubot, bármit és kérj tanácsot.

2022. júl. 8. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pénzre lesz szükséged! Mert a repülő, a szállásod, enned is kell... meg honnan veszed hogy egyből lesz munkád! Jól gondold el, mert nagyon hamar szar helyzetben találod magad, ha nincs segítséged. De bárhova is mennél, vedd fel a kapcsolatot a helyi magyar nagykövetségggel!
2022. júl. 8. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mit szeretnél kerdezni? Hogy pénz nélkül hogy mehetsz kulfoldre? Sehogy. Az utazásnak költsége van, a mindennapi életnek költsége van. Angollal elboldogulsz pl Hollandiában. A Schipholon kaosz van, kb azonnal felvesznek rakodonak.

De:

-hogy jutsz ki az orszagba, ha nincs rá penzed?

-hogy jutsz el az interjura?

-hol fogsz lakni?

-miből élsz az alatt az egy hónap alatt, amíg az első fizetesed megerkezik?

-miből fizeted az eu biztositast?

-a munkahelyre utazás költséget?

2022. júl. 9. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!