Lesz valami hátrányom belőle, ha a szüleim lakcímét leveszem a lakcímkártyámról?
Az a helyzet, hogy szüleim kitagadtak, nem engednek a házuk közelébe se, és mindenáron azt követelik vegyem le a nevemről a ház lakcímét.
Jelenleg albérletben lakok férjemmel, a szülei nagyon rendesek, sőt, ők vetették fel még anno, hogy írassam át a lakcímem az ő házukra, de nem fogadtam el.
Az albérletből elfogunk költözni saját telekre, amit nem tudunk bejelenteni, egyelőre. Addig viszont kellene egy normális lakcím, ahova érkezhetnek a leveleim, mert szüleim kibontják mindet, és van egy olyan érzésem is, hogy sok levelet el se küldenek.
Emellett tök jó, hogy a szülei felajánlották ezt, viszont ha szétmegyünk nem lesz ebből valami hátrányom, hogy az ő lakcímük van a kártyámon?
Ha úgy alakul, hogy hajléktalan lennék, most vegyük a legdurvább esetet. Akkor nem traktálnám az ottlakással a szüleit, meg amúgy sem laknék náluk, rossz környék, nincs munkalehetőség, lepukkant ház stb.
Mar mint attól félek, hogy hajléktalan leszek és erőszakkal oda visz a rendőrség, hogy ott lakjak. Vagy ettől nem kell félni?
Illetve van a postafiók megoldás, amit havonta fizetsz. Azt, hogy lehet megoldani, hogy odaérkezzenek a levelek?
Jelenleg Budapesten lakunk, a szülei Kaposváron, az én szüleim Debrecenben.
Kérdező, inkább te vagy kamu. Hülyeségeket reagálsz mindenre. Képzeld, vannak, akik DOLGOZNAK, munkahelyen vannak, vagy majd délutánra mennek, esetleg éjjelesek voltak, és most alszanak.
Ha felnőtt vagy, és kitagadtak, mi a fene bajod lenne abból, ha leveteted a szüleid nevét a lakcímkártyáról? Egyébként nem, nem tudod levenni, ugyanis a szülőanyád nevének ott kell lennie.
Ha meg új lakcímkártyára sajnálsz 2000 forintot, az elég szomorú.
wtf? Ki sajnálna? Meg miért kellene fizetni?
Ha nem tűnt volna fel, melleleg irónia volt, hogy nem dolgoznak. Miközben aludtam és a teendőimet csináltam én is megkaptam nem egy embertől, hogy miért nem válaszolok.
Ha megnézed éjfélkor írtam ki.
36
Tyűha, nem mondod
De mondom, mert ezek szerint nem tudtad, hogy így megy kisasszony.
Mert akkor nem kérdeznél hülyeséget szövegértelmezése max neked nem megy.
Értelmetlen szar kört futottál ennyi.
Pattogsz itt, de nekem legalább mindig volt lakcímem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!