Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lesz valami hátrányom belőle,...

Lesz valami hátrányom belőle, ha a szüleim lakcímét leveszem a lakcímkártyámról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szüleim kitagadtak, nem engednek a házuk közelébe se, és mindenáron azt követelik vegyem le a nevemről a ház lakcímét.

Jelenleg albérletben lakok férjemmel, a szülei nagyon rendesek, sőt, ők vetették fel még anno, hogy írassam át a lakcímem az ő házukra, de nem fogadtam el.

Az albérletből elfogunk költözni saját telekre, amit nem tudunk bejelenteni, egyelőre. Addig viszont kellene egy normális lakcím, ahova érkezhetnek a leveleim, mert szüleim kibontják mindet, és van egy olyan érzésem is, hogy sok levelet el se küldenek.

Emellett tök jó, hogy a szülei felajánlották ezt, viszont ha szétmegyünk nem lesz ebből valami hátrányom, hogy az ő lakcímük van a kártyámon?

Ha úgy alakul, hogy hajléktalan lennék, most vegyük a legdurvább esetet. Akkor nem traktálnám az ottlakással a szüleit, meg amúgy sem laknék náluk, rossz környék, nincs munkalehetőség, lepukkant ház stb.

Mar mint attól félek, hogy hajléktalan leszek és erőszakkal oda visz a rendőrség, hogy ott lakjak. Vagy ettől nem kell félni?

Illetve van a postafiók megoldás, amit havonta fizetsz. Azt, hogy lehet megoldani, hogy odaérkezzenek a levelek?

Jelenleg Budapesten lakunk, a szülei Kaposváron, az én szüleim Debrecenben.

2022. júl. 6. 00:35
1 2 3 4 5
 21/44 qkker1 ***** válasza:
100%

Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy miért és hány évesen tagadtak ki?!

Nem mellesleg gondosan kerülöd a választ arra a kérdésre, hogy hány éves vagy!

2022. júl. 6. 09:50
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Mert troll. Ha 2 ezer Ft-ot se tud kifizetni, akkor semmiféle levél nem mehet a szüleihez, mert nincsen semmije, közüzemi csekkeket se tud fizetni az, aki 2 ezer Ft-ot nem, tehát a rezsicsekkek se mennek oda. Ha nem troll, akkor pszichés beteg, aki gondnokság alatt áll, és elszökött a gondnokától.
2022. júl. 6. 10:24
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
12-14 éves lehet, és unatkozik a nyáron. Ennyi.
2022. júl. 6. 10:24
 24/44 anonim ***** válasza:
98%
Cigánysorról ír, nem a férje mert akkor nem így írna.
2022. júl. 6. 10:53
 25/44 A kérdező kommentje:

1.) Ha lakást tudok venni, albérletet tudok fizetni, akkor miért lenne gond havi 2 ezer ft?

2.) Ha férjezett vagyok és kitagadtak miért lennék kiskorú? Innentől meg tök mindegy, hogy mekkora számot írok.

2022. júl. 6. 11:08
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gond akkor miért is nem ?
2022. júl. 6. 11:21
 27/44 A kérdező kommentje:
Mert van amiket már sikerült átirányítanom, vagy a posta kicsit zizi és férjem szüleihez küldi érthetetlen okokból, mikor már onnan kijeletnkeztem. Így nem érkezzik sok levél, csak 3-4 havonta 1 (szerintem), arra meg 2 ezer forint nagyon sok és felesleges pénzkidobás. Emellett ha nem jelent gondot, hogy átíratom a lakcímet, akkor érdemesebb átíratni, vagy saját postafiókot fizetni, mert az átirányítást nem mindig intézik el rendesen!
2022. júl. 6. 11:27
 28/44 anonim ***** válasza:
98%

Most akkor gond a 2ezer, vagy nem?! :D

Az meg milyen, hogy érkezik oda a postára levél, és minden másodikat küldik, hová is? Ja még nincs is hova. Értem.

XD

2022. júl. 6. 11:41
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

"szüleim kibontják mindet, és van egy olyan érzésem is, hogy sok levelet el se küldenek."

Hát ebből nem az jött le, hogy 3-4 havonta jön egy levél, hanem hogy sok levél van.

A posta amúgy nem tudja a te lakcímedet, arra a címre kézbesítik, amilyen cím a borítékon van.

2022. júl. 6. 11:46
 30/44 A kérdező kommentje:

Szóval undorodsz a Gyulai kolbásztól, de elmész a boltba megvenni, mert miért ne? Ez ilyen felfogás.

3 lakcímre küldözgetik jelenleg a leveleket kb. ennyi

2022. júl. 6. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!