A szülőknek joga van szabályozni, hogy hol dolgozzak? 22

Az enyémek is mindig mindenbe beleszóltak. Én most külföldön dolgozom egy luxus szállodában, jelenleg a konyhán, salátákat készítek. Megtanulom a nyelvet plusz félre is tudok tenni. Én új rendszert vezettem be a családomnál: mielőtt ezt a melót megkaptam, mondtam nekik, hogy munkáról mostantól nem beszélek.
A munka az egyik legfontosabb tényező az életünkben. A megélhetésünk, az önmegvalósításunk, a tanulási folyamatunk egyik legnagyobb része. Ha tévedsz valamivel, akkor sincs semmi. Legközelebb máshogy csinálod. Ismerek rengeteg embert, aki pályafutása alatt többször is szakmát váltott. Banki ügyintézőből fitness edző, stb. Ez az egyik legjobb és legfontosabb "játéka" az életünknek. Javaslom az "én módszeremet". Ne fáraszd magad másoknak való magyarázkodással, hanem egyszerűen éld az életedet

Dehogy van joga. Tanácsokat természetesen adhat, de utasítani, szabályozni semmiképpen sincs joga.
Keress majd egy állást állatkerbe, vagy egy étterembe, aztán ha felvesznek, elmész dolgozni. Velük pedig közlöd, hogy mi a helyzet.
Állj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!