Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék hogy megértse...

Mit tehetnék hogy megértse anyukám hogy nem játszom meg magam és tényleg baj van?

Figyelt kérdés

Mentálisan valami iszonyat nagy gubanc van velem.Próbálom visszafogni magam nagyon de nehezen megy.Épp amugy pszichiátert keresek,vagy bárkit aki segíthet.

A lényeg annyi hogy félek hogy bántani fogom őt,de nem vesz komolyan.Azt hiszi megjátszom magam,pedig nem.Most lássa néha-néha az igazi énem(el kellett rejtenem előle mert féltem)

2022. júl. 3. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
A helyi szakrendelő honlapján megtalálod a pszichiáter elérhetőségét. Kérj egy időpontot.
2022. júl. 3. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Hogy van ez nálad? Valami belső sugallatot érzel? Vagy miből gondolod hogy bántani fogod? Kínzó gondolataid vannak, írj bővebben. Minél előbb szakembert kell keresned.
2022. júl. 3. 22:51
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
Szeretet kell legyen a szívedben és ki fogja űzni a gonoszt! Jó a pszichiáter is, de ajánlom a papot is. Komolyan!
2022. júl. 3. 23:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Gondolatok hogy l@szúrom...vagy bántom és ilyenek.egyre erőszakosabb lettem vele.és az düh,tényleg amit felé érzek.nem tudom irányítani
2022. júl. 3. 23:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Magammal szemben is ez van amúgy.de magam nem féltem csak őt
2022. júl. 3. 23:09
 6/13 anonim ***** válasza:
5%
Tehát szereted édesanyád, csak feltételezem beléd költözött egy rossz szellem, őszintén mondom komolyan, szerintem egy lelkipásztorral vedd fel a kapcsolatot. :)
2022. júl. 3. 23:15
 7/13 Savlekotő ***** válasza:
91%
Inkább pszichiáter mint középkori ördög űző agy menes hogy csóró még nyomorultabb allapotba kerüljön ...
2022. júl. 3. 23:39
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Pszichiáter és egy új telefon, biztos véletlen sikerül így írni...
2022. júl. 3. 23:44
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Menj dokihoz, mielőbb, pszichológushoz és pszichiáterhez is, de ez leírás alapján kényszergondolatnak tűnik, ami szorongásból fakad és ez nem veszélyes másokra nézve! Téged kínoznak ezek a gondolatok, ne aggódj, nem fogsz ilyet tenni. Olvass utána bővebben és kérdezd meg erről a dokit
2022. júl. 3. 23:54
 10/13 anonim ***** válasza:
22%

Megtaláltad a pszichiáter telefonszámát?

Addig is:

[link]

2022. júl. 4. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!