Hogyan érjem el, hogy 17 évesen ne küldjenek el aludni fél 9-kor?
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 10:15
21/25 anonim válasza:
Én azért nem említeném hogy 16 évesen ilyeneket csinálsz.
Az enyémek hagyják hogy fent legyek egész éjszaka, amíg nincs hangzavar. Telefonozni meg csendben is lehet. Meg kell velük beszélni hogy ne vegyék el, vagy visszaveszed magadtól. Ha valamit akarsz, akkor tegyél érte.
A suli idős dolog meg baromság. Online oktatásnál mi volt? Még most is jelen van egy része, beadandó, prezentáció. Jó nagy hülyeség a szabályaik. Ne tűrd őket, mert nem vagy köteles.
22/25 franciasrac válasza:
20) Te biztos jobban ismered az életem mint én
23/25 anonim válasza:
Mond meg, hogy te nem szeretnél ilydn korán aludnj, meg már nem vagy kisgyerek.
24/25 Savlekotő válasza:
Aztán csodálkoznak h életképtelen a 20 30 éves sarjuk, mert azzá nevelnek egy egész generaciot tisztelet a kivételnek aki életre gondolkodásra nevel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!