Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érjem el, hogy 17...

Hogyan érjem el, hogy 17 évesen ne küldjenek el aludni fél 9-kor?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 10:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Lefekvés előtt az ilyen készülékeket elzárják, elviszik a szobámból, átviszik a szobájukba. Nyáron még napközbe lehet ilyen dolgokat használni, de suli időben akkor van csak telefon, számítógép amikor kapok 5-öst!!
2022. júl. 1. 10:56
 12/25 Metionin ***** válasza:
96%
Akkor nem csak az alvás a probléma nálatok. Szüleidnek nem tűnt még fel, hogy 17 vagy és nem 7?
2022. júl. 1. 11:01
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Ez tuti kamu, én nem hiszem el hogy létezik ilyen. A mai fiatalok kezéből ki sem lehet robbantani a telefont, nem hogy fél 9 kor aludni küldeni.
2022. júl. 1. 11:05
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Csórikám, nem irigyellek.

Elég drasztikus amit most javaslok neked de sajnos "a szülőket is tanítani kell".

Mutasd meg nekik, hogy lehetsz te "rossz" gyerek is. Menj el otthonról majd 10 órakor ess haza, telefonra ne reagálj. Ha megkérdezik miért nem vetted fel mond, hogy az ő szabájuk, hogy nem telefonozhatsz fél 9 után. Lógj el 1-2 napot a suliból de úgy, hogy biztos megtudják. Lehet egy-két pofont fogsz kapni (nem tudom milyenek a szüleid) és ha már kellően kiakadtak pár ilyen alkalom után akkor ülj le velük beszélgetni, hogy valójában ezt direkt csináltad, hogy lássák ilyen gyerekük is lehetne és jó lenne ha belátnák rég elmúltál 10 éves. :)

2022. júl. 1. 11:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát most konkrétan az a helyzet, hogy olyan szülőkkel lettél megáldva, akik mondjuk úgy visszaélnek a szülői helyzetükkel és úgy gondolják hogy a gyerekkel bármit meg lehet tenni, az hogy te hogy érzel ezzel kapcsolatba teljesen lényegtelen. De nem tudom hogy az ilyenekkel mit lehet kezdeni.
2022. júl. 1. 11:16
 16/25 anonim ***** válasza:
41%
Troll. Ennyire azért nem hiszem hogy unalmas a nyári szünet.
2022. júl. 1. 11:23
 17/25 anonim ***** válasza:
96%
Fél kilenckor bicajra kéne ülnöd és bemenned a városba csavarogni. Akkor kezdődik az elviselhető idő.
2022. júl. 1. 11:28
 18/25 anonim ***** válasza:
83%

"Lefekvés előtt az ilyen készülékeket elzárják, elviszik a szobámból, átviszik a szobájukba."

Mit, a tévét? Van saját tévéd és a szüleid minden este átviszik a szobájukba?

Ne röhögtess, ilyen nincs, na meg egy 17 évest nem lehet fél kilenckor aludni küldeni, elvenni éjszakára a telefonját stb. Kamuzol. De ha mégsem, akkor lázadj, ne legyél ilyen nyuszi.

2022. júl. 1. 11:45
 19/25 franciasrac ***** válasza:
22%

11) Ez de komoly. Ezt velem kb 14-15 éves koromig csinálták a szüleim, aztán beszélgettem velük, hogy nem vagyok már kisgyerek, és hát most 16 vagyok és nem is érdekel már őket ha berúgva jövök haza hajnali 5-kor, szóval néha csak egy jó, komoly beszélgetés kell, hogy meggondolják magukat, hogy észrevegyék, hogy érett vagy, mondd nekik, hogy lassan egy év múlva te is felnőtt leszel, majd el is fogod hagyni őket és máshol élni, és ekkor ők nem lesznek melletted.

Ha ezt nem akarják érteni, akkor te sem hallgasd tovább őket.

2022. júl. 1. 11:50
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
19- te pont akkor mesemondó kamus vagy akkor, mint a kérdező :D
2022. júl. 1. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!