Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, ha...

Miért zavarja anyámat, ha beviszem a kutyát a házba, ha ő engedte meg?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy bevihetem a konyhába, folyosóra, és a szobámba, ha megtörlöm a lábát, meg a szőrt összeszedem utána. Ehhez képest, amikor hazajön és a szobámban van a kutya mindig veszekszik, hogy miért nem szedtem össze a szőrt, holott nyilvánvaló, hogy nem akkor takarítok a kutya után, amikor még bent van, hanem amikor már kiment.

Az meg vicces, hogy macska esetén nincs ilyen hiszti, pedig annak is hullik a szőre. Ráadásul macska esetén még azon se izél, hogy takarítsak utána.

Egyébként allergiája nincs, a kutyával sincs baja alapvetően

2022. jún. 28. 08:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

#20 Bocs, de gondjaid vannak a szövegértéssel? Világosan leírtam jó sokszor(meg egyébként az alap kérdésben is), hogy aszerint takarítok a kutya után, ahogy megbeszéltük, és így is van belőle vita. És egyébként a macskát is írtam az alap kérdésben is. Az, hozzá vannak költve dolgok, persze! Bszódjak már meg, hogy reagálok a kommentekre. Alapból azért nem fejtettem ki részletesen, mert nem gondolom, hogy releváns, de nyilváááááán bizonyíték arra, hogy kamuzok. Ofc...

Attól még, hogy tippelgeted a koromat, direkt alacsonyra, hogy hülyének titulálj, meg hisztisnek, attól ezek még nem értelmes érvek. Ez szimplán csak szánalmas.

De elmondom még egyszer(leginkább a gyengébbek kedvéért): TARTOM MAGAM A MEGBESZÉLTEKHEZ ÉS ÍGY VAN BELŐLE VESZEKEDÉS.

Kérdem én, ha megbeszéltem anyámmal többször is, hogy akkor takarítok a kutya után a szobámba, ha az KIMENT, és még nincs kitakarítva, amikor a kutya még BENT VAN, akkor miért én vagyok a hisztis, ha ő hepciáskodik a megbeszéltek ellenére?

2022. jún. 28. 13:20
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
#19 Na itt az újabb fa(sz) fejű szülő ékes példája, aki szerint tök normális a megbeszéltek betartása esetén HISZTIZNI (direkt ezt a szót írom, ha már így triggerel :) ) és azt hinni, hogy automatic neki van igaza, csak mert ő a szülő. De gáz.
2022. jún. 28. 13:23
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 Miért is lenne kamu? Ne mond te is, hogy azért mert reagálok a kommentekre :D
2022. jún. 28. 13:24
 24/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem teljesen igaza van a kérdezőnek. Akkor ésszerű feltakarítani a szőrt, amikor a kutya kiment. Amíg bent van, addig teljesen fölösleges, mert úgyis meg kellene csinálni újra. Vagy talán ötpercenként szedegessen fel néhány szál szőrt, amíg bent van?
2022. jún. 28. 13:38
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem anyukád tulságosan takaritás mániás, azért csinálja ezt!
2022. jún. 28. 13:45
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Itt többen szenvednek skizofréniában, mint ahányan nem.
2022. jún. 28. 14:50
 27/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerezz be egy rövid szőrre való fésűt (zorro, furminátor), fésüld ki kint a kutyát, aztán vedd az öledbe és vidd be a szobádba, majd csukd be az ajtót vagy tanítsd meg neki, hogy nem mehet ki onnan.

Én szüleim is ezt csinálták, aztán pár év után beletörődtek, de nálunk az volt az alku, hogy a szobámban lehetnek a kutyák, máshol nem.

Legyél erős, ne menj bele a vitába és ne engedd, hogy felhúzzon.

2022. jún. 28. 15:11
 28/31 anonim válasza:
7%
mennyi fura ember , kutyát lakásba . a tehenet is beviszitek ?
2022. jún. 28. 15:15
 29/31 anonim ***** válasza:
18%

29

Aludj akkor te a kutyaolba!

2022. jún. 28. 15:17
 30/31 anonim ***** válasza:
87%

Kiskutyáknak igen is bent a helyük kedves 29es!

Ők nem bírják a telet!

A kutya manapság már nem csak házőrző aki a láncra van verve!

Ez már nem divat csak nálad!

2022. jún. 28. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!