Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, ha...

Miért zavarja anyámat, ha beviszem a kutyát a házba, ha ő engedte meg?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy bevihetem a konyhába, folyosóra, és a szobámba, ha megtörlöm a lábát, meg a szőrt összeszedem utána. Ehhez képest, amikor hazajön és a szobámban van a kutya mindig veszekszik, hogy miért nem szedtem össze a szőrt, holott nyilvánvaló, hogy nem akkor takarítok a kutya után, amikor még bent van, hanem amikor már kiment.

Az meg vicces, hogy macska esetén nincs ilyen hiszti, pedig annak is hullik a szőre. Ráadásul macska esetén még azon se izél, hogy takarítsak utána.

Egyébként allergiája nincs, a kutyával sincs baja alapvetően

2022. jún. 28. 08:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
28%

Nem érted??? Ha van szőr a kutya után összeszedhető, akkor szedd össze!

Kisfiam, már ennyit sem fogsz fel?:DDDD

2022. jún. 28. 08:42
 2/31 A kérdező kommentje:
#1 Össze is szedem, de ezt leírtam. Akkor van a vita, hogy "nem szedem össze", amikor még BENT VAN A KUTYA
2022. jún. 28. 08:47
 3/31 anonim ***** válasza:
29%
Mert nyilván nem szedted össze. És de, lehet akkor is takarítani amikor bent van a kutya.
2022. jún. 28. 08:51
 4/31 anonim ***** válasza:
27%

2

Olvasd már el a 3-as válaszát is, ha az 1-est nem fogod fel;)

2022. jún. 28. 08:54
 5/31 A kérdező kommentje:
#3 Lehetni lehet, csak mi értelme, ha a következő pár órában úgyis összeszőröz mindent, még vagy ötször? Meg ha már bent van a kutya akkor had ne ignoráljam már csórit, mert jujj, fel kell szedni azt a két szál pici szőrt rögtön.
2022. jún. 28. 08:59
 6/31 anonim ***** válasza:
77%

Ha anyád NEM AKAR SZÖRT a lakásban, akkor összetakarítod, MIUTÁN bement a szobádba - a lakás többi részén nem lehet szőr- , amikor kimegy, megint a lakás minden részét, ahol átment a kutya MEG még a szobádat is.

Ez minden egyes alkalommal érvényes, ha a kutya egy helyiségen átmegy.

2022. jún. 28. 08:59
 7/31 anonim ***** válasza:
14%
Tartsál kopasz kutyát, ne szenvedj már itt:DDD
2022. jún. 28. 09:04
 8/31 A kérdező kommentje:

#6 Ezt szoktam csinálni, pedig a szőr összeszedése csak a szobámra vonatkozik, mert mindig mondja, hogy ott nem annyira sürgős, ahol csempe van. Nem a többi helyiségben lévő szőr a probléma, hanem a szobámban "lévő" szőr, amíg bent van a szobába a kutya.

Meg ez a nem akar szőrt a lakásba dolog már ott megdőlt, hogy a macska szőrrel nincs baja. Konkrétan ha csak rajta múlna, akkor a kanapén lévő huzat addig lenne macskaszőrös a nappaliba, amíg össze nem sarazza a macska(vagy rá nem kerül más dzsuva), mert csak akkor rakja be a mosásba....

2022. jún. 28. 09:13
 9/31 anonim ***** válasza:
41%
Rendkívül irritáló, amilyen tiszteletlenül beszélsz anyukádról, csak mert neked is van valami dolgod otthon. Világosan elmondta, hogy bent lehet a kutya, ha összeszeded utána a szőrt. Itt nem anyukád hisztizik, hanem te, amiért meg kell mozdulnod.
2022. jún. 28. 09:14
 10/31 A kérdező kommentje:
#9 Az a rendkívül irritáló, hogy (remélhetőleg direkt) értetlenkedsz, majd kb semmit nem tudva engem degradálsz. Mellesleg nem gondolom, hogy mondtam volna bármik tiszteletlent is. Az, hogy hisztinek nevezem, azt ami tényleg egy hiszti, az azok után, hogy tőle aztán a macskaszőr állhat centikbe akár hónapokig(ha nem szedem össze én), hogy megbeszéltük százszor, hogy elég akkor összetakarítanom a szobámat a kutya KIMENT, ő meg azon hepciáskodik, hogy nincs feltakarítva a szőr a szobámba, amíg BENT van a kutya. Az nem tiszteletlenség a véleményem szerint, hogy valamit a nevén nevezünk, ha éppen hisztiről van szó, akkor arról van szó. Pont. Nincs mit szépíteni rajta attól függően, hogy ki csinálja.
2022. jún. 28. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!