Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat, ha...

Miért zavarja anyámat, ha beviszem a kutyát a házba, ha ő engedte meg?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy bevihetem a konyhába, folyosóra, és a szobámba, ha megtörlöm a lábát, meg a szőrt összeszedem utána. Ehhez képest, amikor hazajön és a szobámban van a kutya mindig veszekszik, hogy miért nem szedtem össze a szőrt, holott nyilvánvaló, hogy nem akkor takarítok a kutya után, amikor még bent van, hanem amikor már kiment.

Az meg vicces, hogy macska esetén nincs ilyen hiszti, pedig annak is hullik a szőre. Ráadásul macska esetén még azon se izél, hogy takarítsak utána.

Egyébként allergiája nincs, a kutyával sincs baja alapvetően

2022. jún. 28. 08:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
97%
Milyen kutya az, hogy állandóan tele van szőrrel a lakás? Nekem német juhászom van, amely fajta kegyetlenül tud vedleni, de ilyenkor alig látni egy-egy szál szőrt. Mondjuk, mi naponta keféljük a szőrét, vedlés-időben furminátorozzuk is. Bejár a házba (folyosó-nappali combó), de ott nem- igen látott még kutyaszőrt senki. Szerezzetek be egy jó minőségű (fodrászati) gumipartvist, az minden szál szőrt összeszed, százszor hatékonyabb, mint a legjobb porszívó. Naponta seperd fel, és nem fog haragudni édesanyád.
2022. jún. 28. 09:28
 12/31 A kérdező kommentje:
#11 Pont az a poén, hogy nincs tele szőrrel a lakás(legalábbis az én takarítási szokásaim miatt), egy rövid szőrű tacskóról beszélünk, mielőtt bejön le van kefélve a szőre. Ha kimegy felporszívózom utána a szőnyeget, meg utána a ragacsos szöszleszedő hengert is használom. Takarítás előtt is konkrétan annyi kihullott szőrről beszélünk, amit akkor látni, ha pár centi közelről direkt azt keresve látni csak.
2022. jún. 28. 09:36
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűnek tartom hogy anyukádnak a kutyával van baja. Ha már a macska nem baj..

Szerintem mindig mielőtt hazaér anyukád vidd ki a kutyát és takaríts össze. Így mire megjön a kutyának nyoma sem lesz.

Ha a szőnyegből nehéz kiszedni a kutya szőrét, amíg beviszed a kutyát esetleg csavard fel a szőnyeget ( már ha nem egy hatalmas szőnyeg amin még bútorok is vannak)

Hány éves vagy egyébként?:)

2022. jún. 28. 09:52
 14/31 A kérdező kommentje:

#14 Ő szerette volna a kutyát. Meg viszi sétálni is, ő is beengedi a konyháig. Szóval nem hiszem, hogy baja van vele.

Az a baj, hogy tök változó mikor ér haza, szóval ez alapján nem tudok saccolni. Illetve pont hogy hatalmas szőnyeg van, rajta bútorokkal.

2022. jún. 28. 09:59
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
Hogy lehet így beszélni egy gyerekkel, baszki.. Még jó, hogy ennyire ráértek hétköznap délután, biztos sokra vittétek ezzel a modorral
2022. jún. 28. 11:12
 16/31 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk akkor csak amrad ott még szőr különben vita se lenne.
2022. jún. 28. 11:15
 17/31 anonim ***** válasza:
6%

20

Ejnye, übereled magadat, emberelés helyett, "gratulálok":)

2022. jún. 28. 12:17
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

Tacskom van,rovid a szore, tele van szorrel a lakas...:)

Vagyis tele lenne, ha nem takaritanek naponta. Robidszorueknek hullik egyebkent, telen-nyaron :D

Remelem telen azert bent lehet a kutya, mert konkretan allatkinzas tacskot kint tartani hidegben, iszonyatosan fazosak.

Nem is ertem anyadat.

2022. jún. 28. 12:29
 19/31 anonim ***** válasza:
4%
Anyád háza, elfogadtad a játékszabályait, mikor elmondta. Innentől szépen tarthatod is be, macska meg mindenféle kifogás ide vagy oda. És igen, kb 14 éves vagy, szóval bicskanyitogató, ahogy beszélsz anyukádról, miközben TE hisztizel azon, hogy meg kéne csinálni azt, amiben megállapodtatok. De persze utólag már látom, minden is hozzá van költve, hogy neked adjunk igazat, térdig jártok a macskaszőrben, amit csak te takarítasz és társai. Véletlen sem írtad volna le az alap kérdésben, ha valóban így lenne :)
2022. jún. 28. 13:04
 20/31 anonim ***** válasza:
74%
neked van igazad kérdező , mindenki más hülye
2022. jún. 28. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!