Szülők! Ti hogyan reagáltatok amikor megtudtátok, hogy a fiatok meleg?
Ha a szülők elfogadják több nem kell annál ,és nem bűn, a szeretet szerelem sose az. Munkám során sok otthonról emiatt kidobott gyerekkel dolgoztam, bantalmazottakkal leginkább . De sokan a szülői bármilyen szeretetet is feltételhez feltételekhez kötik nem értik hogy az feltétlen,különben nem igaz szeretet az ami akkor szeret ha ilyen vagy olyan vagyok az képére formálas , hamis szeretet nem őszinte a saját kivetitett képet szeretik, ez parkopcsolatra is igaz, . Vigyázzatok magatokra.
70F
24 valamiért kitörlődött a kommentem, de nem is értem miért.
Szóval: ha nemzőképes vagy, de mentálisan nem születik meg benned az igény a szaporodásra, akkor nem fogsz szaporodni, mivel ez a te döntésed. Úgy van kódolva az ember, és minden élőlény, hogy reprodukálja magát, tulajdonképpen ezért élünk és létezünk. Aki ezt nem akarja csinálni (mert a másik nemhez vonzódik születése óta), az születésétől kezdve rendellenesen viselkedik, mert képtelen lesz a "fajfenntartásra". Az, hogy örökbefogadhatnak stb, egy rendszer által megteremtett lehetőség. Ha kicsit komolyabban és távolabbról nézzük a dolgokat, akkor annyit látsz, hogy ők természetes szelektálódással elpusztulnának, mivel képtelen magukat reprodukálni. Ez egy genetikai hiba lehet, ami időről időre előjön, és kibukik. Ez nem baj, ezzel együtt lehet élni, de ez NEM NORMÁLIS. Nem a természetes, elvárt működés, ahogy a 90% működik. Ha ezt leírjuk és elismerjük, akkor lehet beszélni minden másról.
26osnak:
Aha. Attól még a melegek nemzőképesek.
Végig se olvastam, hogy mit írtál. Attól, hogy a nőket szeretem, a méhemben meg tud foganni egy baba és ki tudom tolni a szülőcsatornámon.
A melegfiúk meg tudnak élőspermiumos spermákat kispriccelni.
Meg vannak heterópárok, akik nem akarnak gyereket. Akkor ők rendellenesen viselkednek, igen. A durvaanyjukat beléjük.
Meg ott van az is, hogy ilyen-olyan módon alkalmatlanok a heterópárok a gyermekáldásra. Ők is rendellenesen akkor. Főleg ha úgy döntenek, hogy heterók lesznek meg nem akarnak szaporodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!