Szülők! Nálatok melyik verné ki a legjobban a biztosítékot, ha kiderülne a gyereketekről?
nem látom a sorban a homikat.nincs még gyerekem,de ha egy mód van rá b*zzancs azért ne legyen..
Vagdalni se vagdalja magát,de alapjáraton a többit nem mondanám vészesnek.
Furcsa hogy pár embernek nagyobb baj az, hogy valaki kipróbált valamilyen drogot, minthogy ha valaki sokszor hulla részeg
Mintha az alkohol nem drog volna, és a rendszeres alkoholizálás nem lenne nagyobb baj mint ha valaki életében elszív 1 szál mariskás cigit
Ezek közül a legnagyobb baj a drogozás és az, ha nem jár be az iskolába.
A részegség és a dohányzás is nagyon káros, de ezek kevésbé veszélyesek, mint a kábítószerek.
A bulémia és a vagdosás mentális betegségek tünete, azzal pszichiáterhez kell vinni a gyereket büntetés helyett.
A lopás, a tanárral folytatott viszony és a felnőtt tartalmak készítése pedig elsősorban nevelés kérdése. Ha ilyet csinál a gyerek, ott általában a nevelésben is el lett cseszve valami.
Én a legjobban a drogozásért és az iskolakerülésért büntetném meg.
Hogy lehet a világ legnagyobb tragédiájának beállítani azt, hogy ha meleg a gyerek, ezt nem értem.
Ismerek több meleget is és sokkal normálisabbak és különbbek mint a heterok többsége.
Milliószor legyen inkább meleg a gyerekem mint egy nagy nőverő hetero aki felnőtt korában sörhassal ülve a kanapén focimeccset nézve dirigál az asszonynak akinek szerinte a "konyhában a helye"! Majd felnőtt korában ő szidja a fiatalokat, hogy mennyire el vannak korcsosodva. Hát nekem az lenne az igazi tragédia ha ilyenné válna a fiam idősebb korára, nem pedig az ha meleg lenne.
#19 De azok, engedd meg, hogy én jobban tisztában legyek a helyzettel. Empatikusabbak, megértőbbek stb. A heterok meg sokszor tárgyként kezelik és nem tisztelik a nőket.
Az meg miért baj ha a szoba falai között bepucsítanak egymásnak? Ott legalább beleegyezik mindkét fél.
A hetero pasik egy része meg nőket zaklat farokképekkel. Szinte bármelyik nő megmondja hogy kapott már idegen pasitól kéretlenül olyan képet, akkor érvényes-e az általánosítás a hetero férfiakra is, hogy szexuális ösztönlények akik nem tudják visszafogni a vágyaikat mert egyfolytában nőket zaklatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!