Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő- gyerek probléma mit...

Szülő- gyerek probléma mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó bevallom hazudtam nekik párszor.( Mert nem mertem bevallani az igazságot.)De most úgy megharagudtak, hogy szerintem nem beszélnek velem többet. Mit csináljak?
2022. jún. 17. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
Valj be mindent, és kérj bocsánatot. Nehéz bezélgetés lesz, de utána könnyebb lesz.
2022. jún. 18. 07:18
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Hát, így jártál....Az én gyerekem is rengeteget hazudik, hiába lett neki milliószor elmondva, hogy ne csinálja. Mindent elmondhat, mindent megertunk, mindenben segítünk, mindent megprobalunk megoldani. Nem, ő csakazertis hazudik.
2022. jún. 18. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
3%
De gusztustalan a csenddel verés
2022. jún. 18. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

A legelső dolog amit tehetsz,hogy nem hazudsz többé)

Második sorban, le írod hogy hány éves vagy. Miben hazudtál eddig,és most miért hazudtál. Velük élsz e,vagy külön éltek.

2022. jún. 18. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!