Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is nevetséges...

Szerintetek is nevetséges ,hogy apám nem hiszi el hogy a messenger hívás az ingyenes?

Figyelt kérdés
Beszélgetek ismerősömmel fél órát egyszer csak odalép apám hogy k.va gyorsan tegyem le azt a telefont! Hogyan telefonálok ha nincs is pénz a telómon? Mondtam neki hogy messengeren beszéltünk. Erre azt mondja hogy az is pénzbe kerül ne hazudjak hogy nem!!! Apámnak nincs is messengere nincs is Face akkor miért akarja jobban tudni nálam hogy hogy működik a messenger ha nincs is neki? Annyira örjöngött nem értem miért?

2022. jún. 15. 11:51
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%

23-as nem trolkodunk. Hiába ingyenes valami, ha nem fér hozzá internet nélkül, amiért meg fizet havonta internet használati díjat, vagy ha mobil internete van, akkor adatcsomagtól függően adathasználati díjat. :)

Szóval csak én nem értem miért akad ki ezeken a válaszokon?

2022. jún. 15. 13:12
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
29.: Zseniális gondolatmenet! Elismerésem, de hogy-hogy csak eddig jutottál el az ok-okozati fejtegetésedben? Csak mert ennyi erővel akár a ház építési költségeit is beleszámolhatnád. Ha nem lenne ház, akkor nem lenne hova bekötni az internetet. Érted, ugye?
2022. jún. 15. 13:13
 33/60 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy szerintem nem nevetséges, hogy az apukád azt hiszi, hogy drága lesz a beszélgetésed.

Mivel apukád ugye nem a te korosztályod, és ezek szerint nem is szokott számítógépezni, se internetezni. Ezért nem nevetséges, csak generációs különbség. Amire meg neked kéne tisztelettel mosolyogva, kedvesen reagálnod, megelőzve az ilyen jellegű megijedéseket, és kellemetlen helyzeteket beszélgetés közben.

2022. jún. 15. 13:14
 34/60 anonim ***** válasza:
6%

32-es ha nem lenne ház akkor is lenne internet, ugyanis vannak ingyenes wifi hotspotok. :D

29-es vagyok. Ezért nem vezettem idáig vissza. :D

2022. jún. 15. 13:15
 35/60 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a hozzászólások után már nem is csodálkozom apukádon :DDDD
2022. jún. 15. 13:16
 36/60 anonim ***** válasza:
0%

De mivel a kérdésben nem erről van szó, így nem ingyenes az internet neki.

Mert akkor jelezte volna, hogy ingyenes wifi hotspotról videochatel. 29-es vagyok.

2022. jún. 15. 13:16
 37/60 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként szerintem telekre is be lehet vezetni ház nélkül is az internetet, csak megfelelő kábel kell hozzá.

De ha nem akkor hátha vannak itt internet szolgáltató szerelők akik kijavítanak. :)

2022. jún. 15. 13:18
 38/60 anonim ***** válasza:
0%
Ja és elfelejtettem írni, hogy nyugodtan lenullázhattok! De a kérdésen nem változtat az, hogy hiába ingyenes valami, ha a szolgáltatás nélkül, ami pénzbe kerül nem tudja használni.
2022. jún. 15. 13:20
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég, te szegény gyerek... apád összes élő fába is belekötő haverja is válaszolt a kérdésedre.

Minden esetre, ha nem tudod neki elmagyarázni, hogy a meglévő előfizetés összegéből wifit használva ingyenes, akkor nem tudod. Nem biztos, hogy megérti sajnos. Itt se mindenki... nyilván szegény apuka azért kénytelen netet előfizetni, hogy a gyerek tudjon messengerezni. Amennyiben igen, akkor meg tökmindegy, mennyit beszél.

Nekem is tini fiam van, 45 vagyok, de nem vagyok ilyen gyöpös és főleg tudatlanságomban még agresszív is.

2022. jún. 15. 13:21
 40/60 anonim ***** válasza:
100%

38: még mindig nem sikerült megérteni, hogy az apjának az a baja, hogy azt hiszi, hogy olyan, mint a vezetékes vagy mobil telefon, ha fél órát beszélsz, akkor többet fizetsz, mintha csak 1 percet? De nem fizetsz többet.

Vagy te vagy az apa? :D

2022. jún. 15. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!