Miért szeretik apjukat jobban a lány gyermekek?
Gyerekeim engem szeretnek jobban én vagyok az anyjuk .
lányom is .
Mar ösztönösen a férfiak kihasználása vezérli őket, hízelegni érdekből.
(aranyásó effekt) Nem kellene kimoderálni mert igaz!
Nem véletlen írtam ide hanem mint gyakori jelenséget. Tény.
13as végre valaki leírja az igazat.
Főleg válás után kerülnek felszínre ezek a dolgok. Mikor a lánygyerek féltékenykedik az apuka új feleségére, nem a szeretet vezérli az érzéseit. Hanem az irigység a féltékenység a kapzsiság. De ez messze nem szeretet. Hát ha valakit szeretek nem használom ki se anyagilag, és nem is zavar ha van kapcsolata, sőt, ha szeretem akkor örülök is neki. Fiú gyerek ugyanez:anyukának nem lehet új kapcsolata, de a kisajátítás nem szeretet.
16# Megfigyelhető erősen, ahogyan a kislányok /tinilányok hízelegnek apucinak mikor valamit meg kell venni.
Később is mikor autó /lakás stb.kellene.
De amikor mondjuk az apa próbál nevelni, akkor rögtön egy idióta boomer és hiszti lengi körül.
Én is ezt tapasztalom.
Alsós kislányom mindig eléri az apjánál amit akar, egy kis sírással.
Mindig egy újabb játékkal jövünk haza mindenhonnan, hiába fixálom le indulás előtt a férjemmel hogy ha mindent meg kap amit akar, akkor elkényeztetett gyerek... Mindegy.
19# Bekatt?! 😂
"nőgyűlölő" haha, nem : racionális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!