Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiakadtam a férjemre! Ti...

Kiakadtam a férjemre! Ti jártatok már hasonlóan?

Figyelt kérdés
Férjem elvitte a ma a kisfiunkat a nyaralonkba körülnézni, három órás az út oda-vissza. Persze a 3 kisfiamnak ez idő alatt kellett pisilnie, meg ivott is közben, de ahelyett, hogy megállt folna egy fánál, egy flakont adott neki, hogy abba pisiljen... Jó, nem pisilte össze az autót, de akkor is... Szerintem ez kellemetlen helyzet volt a gyereknek. Kisfiam mesélte el nekem, férjem azt mondja, hogy nem akart megállni, mert siettek haza...

2022. jún. 9. 16:03
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
74%
Ha meg megáltak akkor már simán egy fához bokor hoz is álithatta volna.
2022. jún. 15. 07:25
 52/52 anonim ***** válasza:
90%
Semmi durva nincs ebben, mi is jártunk így autópályán voltunk azt nagyon kellet, 1 flakonba hugyáltam
2022. jún. 22. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!