Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiakadtam a férjemre! Ti...

Kiakadtam a férjemre! Ti jártatok már hasonlóan?

Figyelt kérdés
Férjem elvitte a ma a kisfiunkat a nyaralonkba körülnézni, három órás az út oda-vissza. Persze a 3 kisfiamnak ez idő alatt kellett pisilnie, meg ivott is közben, de ahelyett, hogy megállt folna egy fánál, egy flakont adott neki, hogy abba pisiljen... Jó, nem pisilte össze az autót, de akkor is... Szerintem ez kellemetlen helyzet volt a gyereknek. Kisfiam mesélte el nekem, férjem azt mondja, hogy nem akart megállni, mert siettek haza...

2022. jún. 9. 16:03
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
88%
De nagy ügy. 😂
2022. jún. 9. 16:47
 12/52 anonim ***** válasza:
81%
Most tényleg ebből kell világra szóló balhét csinálni?
2022. jún. 9. 16:49
 13/52 anonim ***** válasza:
81%
Mi ezzel a probléma? Ez nem kellemetlen helyzet volt a fiadnak, hanem újszerű. Ha nem bírod a férjedet, válj el. Ő garantáltan jól jár.
2022. jún. 9. 16:52
 14/52 anonim ***** válasza:
70%

Az tuti. 😂😂

2022. jún. 9. 16:53
 15/52 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen jogos a kiakadásod, egyetértek veled. Autóval azonnal vagy max. 10 percen belül bármikor félre lehet állni. A sietség erre nem kifogás. Kamionnal jártuk Európát ez miatt soha nem volt gond. Ha nekem kellett, kiálltam egy parkolóba, vagy félre tudtam állni az útszélén. Ha kollégámnak voltak ilyen gondjai, akkor szólt és már álltam is ki.
2022. jún. 9. 16:54
 16/52 anonim ***** válasza:
23%
15# mert te így látatlanban tudod. Vicc vagy.
2022. jún. 9. 16:54
 17/52 anonim ***** válasza:
30%

Hát szerintem is pronyó dolog.

A gyerekkel beszélgettél a dologról? Vagy még kicsi ahhoz?

2022. jún. 9. 16:57
 18/52 anonim ***** válasza:
87%

Én még nem jártam így, de ezen nem veszekednék. Inkább nevettem volna rajta, amikor elmesélik. A férfiak legalább megtudják oldani bárhol 😁

Kíváncsi lennék, akik írták, hogy mindig meg lehet állni pár perc múlva, azok ragadtak-e már órás, többórás dugóba pl. baleset, lezárás miatt. Nekem volt, hogy már majdnem bepisiltem és iszonyat fájt.

2022. jún. 9. 17:03
 19/52 A kérdező kommentje:
Igazából én sem vagyok biztos, hogy ezen ki kéne akadnom. De mindenestre a kisfiúnak nagyon furcsa volt. De akkor sem értem, hogy jutott eszébe gyorsan ez a férjemnek? Most pont ott volt egy Nesteás üveg, ha nem lett volna, biztos megáll. Mozgó autóban odanyom a kezébe egy üveget, hogy pisilj bele...
2022. jún. 9. 17:03
 20/52 anonim ***** válasza:
38%
Férjed ugye kamionos ? Hülyeség ilyenre szoktatni gyereket. Nagyforgalmú folyó hídja alatti ártéri erdőbe menjetek kirándulni. Tele vannak ilyen húgyosflakonokkal. Nagyon gusztusos...
2022. jún. 9. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!